[Kayseri - MT]

:rendeer:selam arkadaşlar kayseride ünv. öğrencisiyim. sitede yeni sayılırım. anayurtta oturuyorum. var mı ünv.de öğrenci olan anayurtta oturan...? Kayseride o kadar az motorcu var ki foruma girince boş olur heralde dedim ama sizleri görünce sevindim.. önceki sayfaları okudum arkadaşlar talasa jandarmaya geliyormuşsunuz yakınız yani..:cherry:

Hoşgeldin arkadaşım :rendeer: Bende aydınlıkevlerde oturmaktayım ama iş icabı Niğdede bulunuyorum buluşmalarıda sabırsızlıkla bekliyorum atlayıp gelicem inş ilk buluşmada kısmetse sevgiler saygılar :rendeer:...

tabi ki isterim ama bir sorun var benim motorum yo:pale:k şuan araştırıyorum kışın sonunda bişey almak istiyorum. bu konuda da yardımlarınıza başvuracağım.. tabi öğrenci olduğumuz için maddiyat da sorun. model desen herkes bişey söylüyor ne alacağımızı bilemiyorum.. her kafadan bir ses çıkıyor.. zaten bilen insanlar olduğu için bu siteye geldim. siz de heralde motor satışı ile uğraşıyormuşsunuz.. bu işte elbette ki tecrübelisinizdir. yardımlarınız beklerim. yanlış anlamayın maddiyat değil fikir olarak kastettim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

sağol kardeşim bende isterim gelmeyi çok da memnun olurum. işte mehmed kardeşime baahsettim küçük bir problem var henüz motor sahibi değilim.:pale:

motorun olmaması proplem deyil zaten arkadaşlarımızında bir kaçının motoru yok önemli olan bu işe gönül vermek ilk buluşma tarihini takip et sen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wallace256 Hoşgeldin...

wallace256 hosgeldin, bende anayurtta oturuyorum. Beslenme ve diyrtetikte ogrenciyim.
Umarim kalici ve katilimci olursun

Allah kimseye göstermesin çok feci bir hadise. hepimizin ders çıkarması gerekir.motor hatayı affetmiyor. daracık yolda o kadar hız felaket getirir.bir anlık heves için kendimizin ve başkalarının canını yakmayalım ne olur.

günaydın hayırlı işler kayseri mt
sağol abi bende iyim
mehmet abi mondialin yeni modelleri hakkında yeni gelişme varmı yani dağıtıma başladımı bayilere

ciddimi abi hayırlı olsun foto falan atarsın artık bekliyoruz:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------

yüksek kalite üstün performans:rendeer:

arkadaşlar kask ihtiyacı olan varsa 1 adet numune airoh kask gelmiştir hesaplı verilecektir bilginize

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun mehmet :rendeer: Dragstarın yavrusu nasıl birşey oluyo :)
airoh kaskla benim GDR'yi takas yaparsan ben alam :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar