[Kayseri - MT]

slm kayseri mt istanbuldan fatihten selam getirdim herkese birde murat abiye gsxr 750 srat hayırlı olsun kazasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mehmet bizim bir velesbit işi var amcan biliyor (erciyes bisiklet) faruk abiye bir hatırlatırsan sevinirim..

Murat hayırlı olsun tekerin düz bassın :rendeer:

hayırlı olsun ama hangi murat :)
bide fotolarını gösterseniz tam süper olacak bea

şişman olan murat mct si olan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------

Mehmet bizim bir velesbit işi var amcan biliyor (erciyes bisiklet) faruk abiye bir hatırlatırsan sevinirim..

Murat hayırlı olsun tekerin düz bassın :rendeer:

anlaşıldı tamam abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

şu garibe iki duayı çok görmeyin dua edin gardaşlar..kafamda iki tel kaldı o da dökülecek yakında bıktım serefsizim bıktım bu hayattan

allah yardımcın olsun yusuf

azcık kilo alsam beni diğer murat tan nasıl ayırt edersiniz acaba.

murat; organizede çalışan hani mct si vardı

murat kardeş Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat sradını aldın şimdi sıra baklava'da :) Baklava isteriz,Hemde resim isteriz,mehmet murat'a isteklerimizi iletirsen seviniriz :) :wiinkk: :rendeer: haa!!unutmadan ben şöbiyetli isterim ::dpac:: :cherry:

Son düzenleme:
s.a. kayseri mt üyeleri bi hafta sonu çarşı iznimde daha beraberiz işte gayet mutlu evinçliyim nie mi geçen hafta abim yanımda idi gesdik eğlendik süper bi hafta sonu idi sizler nasılsınız eyisinizdir inş.
bu arada şafak:197200 den de düştüm anlayacağınız gitgide azalıo yakında yanınızdayım inş.
son fasıl:03,08,2010

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar