[Kayseri - MT]

murat abi airbrush tabancası gelmiş. 0,3 mm uçlu. çok kaliteli değil ama artık idare edecez :) sen boyayı hazırla. çalışmalara başlıyalım bi an önce :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 AM ----------

la senin de mübarek olsun bayramın..
olum insan düğün tarihi sati yerini söyler ne biçim adamsın. eksik bilgi veriyon:pr:

la oglum ne yapam arife günü sabah gittim dün gece geldim ürgüpten anca be koçum ugur için bir hediye alalımmı arkadaşlar hep beraber

bana uyar. ben pek hediye işinden anlamam ama..

bu arada arkdaşlar ne zamandır bi araya gelemiyoz. bi haman sefası yapsak mı iyicene bi keselensek :)

bana uyar. ben pek hediye işinden anlamam ama..

bu arada arkdaşlar ne zamandır bi araya gelemiyoz. bi haman sefası yapsak mı iyicene bi keselensek :)

eyvallah kardeş birde bana nfs shift i indirsen yada hangi siteden indiriyordun birre kardeş ugur a gelince bişiler alalımyada en iyisi kendi aramızda para toplayıp bir ihtiyacını halletmek için parada vere biliriz

arkadaşlar pazartesi akşam saat 20:30 da herkes osmanlı evinde olsun ecz uğur için düğün hediyesi alınacak herkes tedarikli gelsin sevgiler saygılar duyanlar duymayanlara duyursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyidir ramço sen nasılsın.

Kriz fena vurdu arkadaşlar,tabi ses olmaz :) Elimden geleni yapmaya çalışırım ama gelme ihtimalim düşük,gelemesemde mehmet'e iletirim :rendeer: saygılar.

arkadaşlar akşam saat 20:30da osmanlı evinde buluşuyoruz uğurun düğünü için akşam para toplayacağız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir gün kayserili çocuğa hocası 2 kere 2 kaç eder diye sorar Çocuk Alırken mi satarken mi hocam der. :p

Günaydın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar