[Kayseri - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar....tüm hemşerilerime :rendeer: Durmak yok gaza devam :cat:

A.selam cey_cey :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

nbr kankalar ıpılıp sana memo ünlü

İlaççı damlamacı,sulamacı murat :) Duyumlarıma göre bana sitem dolu sözler söylüyormuşsun gelmiyo diye ... Bir ara uğrarım yanına :cat:

olm Türkçedeki ne kadar anlatım bozukluğu var hepsini yapmısın:queen:ne anlatmak istedin yav çok merak ettim valla:p

Çok görme yusuf Adam tarım ilaçlarını soluya soluya konuşamaz yazışmaz hale geliyo :mrgreen:

nbr kankalar ıpılıp sana memo ünlü

oğlum sana bi şey derim ama admin tırsıyorum üyeliğimi iptal eder die (anladın sen onu :cat:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

günaydın güzel kayserinin güzel insanları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------

akşam ewet 20:30 da tellioğlundayız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

ama harbiden merak ettim yav:p

yanına git bi istersen yusuf özel olarak anlatır sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------

aleyküm selam cey cey bir gün beraber gaz açmayı isterim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

Sabrediyomm walla Para Kazanmak zor bişey Yeni Yeni AnlaMaya BaşLadım işten ÇıkınCa Herkess BaNa Bakıyoo hiç dermanım kalmıyo yürüyecek halde deilim yaniii Yolda qeçenler bana bakıyo Kendimi SarHoş qibi Hissediyomm :queen::queen::cherry:

pardon ama ne iş yapıyosun

yusuf abi işe qitmedim yattım :D buqünnn ya 2 qibi yada yarın qiderimm heraldeee

Son düzenleme:
selam kayserili arkadaşlar.. yozgatlıyım ama en yakın zamanda kayseri mt ye ziyarete gelecegim...

selam kayserili arkadaşlar.. yozgatlıyım ama en yakın zamanda kayseri mt ye ziyarete gelecegim...

Ne zaman istersen bekleriz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

Karşınızda bir africa twin,görmüş olduğunuz gibi motorun tamamı suda sizce bu makina çalışırmı :) :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

[/COLOR]
oğlum sana bi şey derim ama admin tırsıyorum üyeliğimi iptal eder die (anladın sen onu :cat:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

günaydın güzel kayserinin güzel insanları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------

akşam ewet 20:30 da tellioğlundayız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

yanına git bi istersen yusuf özel olarak anlatır sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------

aleyküm selam cey cey bir gün beraber gaz açmayı isterim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

pardon ama ne iş yapıyosun

kum ocaqında çalışıyorumm :):)

günaydın güzel kayseri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 AM ----------

yaa dün akşamki dondurmadan baya bi rahatsız oldum ben

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------

Benim motoru satayım 1300 diyorum sana biraz daha ineyim:cat:

mesela ne kadar olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 AM ----------

Tabiki çalışır çünkü o bir efsane o bir africa twin:queen:

efsane derken

günaydın kayseri mt cemaati.dün akşamki fotoları bekliyorum. hayırlı işler

günaydın sayın ehli müslimin sanada hayırlı işler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

[/COLOR]

kum ocaqında çalışıyorumm :):)

allah yardımcın olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar