[Kayseri - MT]

malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bırak enduroyu. en temizi cruiser.... cruiserin karizması yeter:cat:

işin gücün cruiser be tunii :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

herkese hayırlı günler dilerim
ferhat abi bi 600RR olsa da binsem racing ruhum depreşti yine:):)

Desene barış mt'ce depreşimdeyiz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...:pr:

Geçmiş olsun yusuf,mal'a gelecek cana gelsin gerisi önemli değil :rendeer:

motoru boş ver malda bi şey varmı ...:) geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 AM ----------

benimde cosmos sevgim depreşti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

bu arada koca motor senin hyomu oluyo

slm kötü kayseri motorcuları:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

ne olmuş bu mali kriz sizi öldürmüş bea çay paranız bilem yok yaaaa:D:D:D:D

nasılsın barış:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

barış ben kaçar herkese slm söle görüşmek üzere size iyi gezilerrrrr:):):):rendeer:

bu arada koca motor senin hyomu oluyo
haha :) haklısın başkan çok büyük motor hyo.
yosif pembe olsaydı motor daha ii dikkat çekerdi, o zamanda KOSKOCAhyona dokundurmazlardı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------

o0oo fatih nasılsın? yüzünü gören cennetlik bea :) çarşı iznine çıkabiliyormusunuz artık?

cumartesi çarsı izninden sonra pazar izni ilde buradayım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 PM ----------

ben buradayım ama kimseler yok neyse bakalım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------

bu arada ecz. ÇIRAĞI uğur abi geçmiş olsun sana da:queen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------

hadi ben kaçar iki gezelim o köşe senin bu köşe benim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi çarsı izninden sonra pazar izni ilde buradayım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 PM ----------

ben buradayım ama kimseler yok neyse bakalım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------

bu arada ecz. ÇIRAĞI uğur abi geçmiş olsun sana da:queen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------

hadi ben kaçar iki gezelim o köşe senin bu köşe benim:)

Aman efendim aman aman!!! kimleri görüyoruz ::cheeeeer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar