yaw bırak enduroyu. en temizi cruiser.... cruiserin karizması yeter:cat:
herkese hayırlı günler dilerim
ferhat abi bi 600RR olsa da binsem racing ruhum depreşti yine![]()
malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...r:
malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...r:
öyle oldu fatih abi hiç sorma :mrgreen::mrgreen:slm kötü kayseri motorcuları:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
ne olmuş bu mali kriz sizi öldürmüş bea çay paranız bilem yok yaaaa![]()
hahabu arada koca motor senin hyomu oluyo
slm kötü kayseri motorcuları:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
ne olmuş bu mali kriz sizi öldürmüş bea çay paranız bilem yok yaaaa![]()
cumartesi çarsı izninden sonra pazar izni ilde buradayım:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 PM ----------
ben buradayım ama kimseler yok neyse bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
bu arada ecz. ÇIRAĞI uğur abi geçmiş olsun sana da:queen::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
hadi ben kaçar iki gezelim o köşe senin bu köşe benim![]()