[Kayseri - MT]

günaydın arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

barııııış özel mesajı aldınmı

bişey değil tuni mehmet abi bişey sordu bende yanıtını verdim msn ye gelde anlatayım:))

jr.

bu güzel şehrinizdeki, motorize ekiplerin altındaki beyaz naked motorlar nedir arkadaşlar?

herkeze slm iki hafta önce motor aldım sizle paylaşmak yeni fırsat oldu ferhat abi bilir sagolsun yardımcı olmuştu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

sizle gezmek isterdim ama ehliyetm yok 4 temmuzda sınava girecem zaten ozamana kadarda motora alışırım

herkeze slm iki hafta önce motor aldım sizle paylaşmak yeni fırsat oldu ferhat abi bilir sagolsun yardımcı olmuştu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

sizle gezmek isterdim ama ehliyetm yok 4 temmuzda sınava girecem zaten ozamana kadarda motora alışırım

bende aynen senin gibi yapmıştım önce motoru sonra ehliyeti aldım dediğin gibi alışmak açısından iyi oluyor ama sakın trafikte yakalanma ehliyetsiz çok cezası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar