[Kayseri - MT]

Merhaba arkadaslar,
ben bu siteye yeni üye oldum,kendim kayseriliyim, ama yurt disinda yasiyorum,kismet olursa temmuzun ortasinda kayserideyim,bir motor almayi düsünüyorum,kayseriyi fazla tanimiyorum,bana motor alimi konusunda yardimci olabilecek birisi olursa sevinirim.bana e-mail yoluyla ulasabilirsiniz adresim [email protected]

şafak hoşgeldin kardeş hafta sonu toplanırsak burayı takip et tanışmış oluruz ben murat

şafak hoş geldin kalıcı olman dileğiyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 AM ----------

Merhaba arkadaslar,
ben bu siteye yeni üye oldum,kendim kayseriliyim, ama yurt disinda yasiyorum,kismet olursa temmuzun ortasinda kayserideyim,bir motor almayi düsünüyorum,kayseriyi fazla tanimiyorum,bana motor alimi konusunda yardimci olabilecek birisi olursa sevinirim.bana e-mail yoluyla ulasabilirsiniz adresim [email protected]

hoş geldiniz tanıdığım iyi bir motosikletci var

hoşbulduk teşekkür ederim..
hiç motosiklete artçı olarak dahi binmemiş, bineni bile çok nadir görmüş biri olarak heveslendik bakalım.. kalıcıyım galiba :)

Son düzenleme:
hoşbulduk teşekkür ederim..
hiç motosiklete artçı olarak dahi binmemiş, bineni bile çok nadir görmüş biri olarak heveslendik bakalım.. kalıcıyım galiba :)

buluşursak sana haber ederim şafak sonunda bu işi herkes anasının karnında öğrenmiş değil sende yavaş yavaş sökersin:)

merhaba

Bu mesajim Ünlümotor icindir.
yinede baska arkadaslarin yardiminida kabul ederim.

Merhaba hemsom,
öncelikle bi mesajin sayesinde tanismis olduk,
ben kayseriye gelince haliyle internet sorunum olacaktir,seninle nasil irtibata gecebiliriz,simdiden yardimin icin tesekkürler

hoş geldiniz tanıdığım iyi bir motosikletci var[/QUOTE]

Bu mesajim Ünlümotor icindir.
yinede baska arkadaslarin yardiminida kabul ederim.

Merhaba hemsom,
öncelikle bi mesajin sayesinde tanismis olduk,
ben kayseriye gelince haliyle internet sorunum olacaktir,seninle nasil irtibata gecebiliriz,simdiden yardimin icin tesekkürler

hoş geldiniz tanıdığım iyi bir motosikletci var
[/QUOTE]

dilediğin zaman ulaşabilirsin ismim mehmet tel:05385821815

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar,

KURSUNCU
Hoşgeldin öncelikle,Aramızdan mehmet arkadaşımız motosiklet bayi...ben ne desem boş,kendisi sana gelince yardımcı olur selametle:rendeer:

m.s

Merhaba arkadaslar,

Hoşgeldin arkadaşım...

Bende İslam aleminin ve kayserili kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar