[Kayseri - MT]

yok efendim yanlış anladınız ben bayanım kayseriden var mı..
motor meraklııs dedim yakında alacağım fikir ediniyorum :)

he pardon o zaman:rendeer:
bildiğim kadarıyla bayan sürücü pek yok. olan da az zaten. genelde artçı olarak geliyorlar gezilere :)

evet yok maalesef numuneyim ben:cherry:
keşke daha fazla olsa alacağım yazın ehliyet işimi hallettikten sonra..
en son motor almayı planlıyorum deneyimim yok bakıyorum araştırıyorum..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı teskereler fatih.darısı basına inşallah hayırlısıyla yapıp gelirsin bak benimki bitti bile inş. hafta sonu orada olurum atarsa çarşı......
tuncay ve ferhat ilk buluşmayı bi gözönüne getirin şimdi motorları sıra sıra görünce burada yerimde duramıyorum.bide benim ejderin sesini özledim yav.

Merhaba murat,geçen bizde tuncay ile ilk buluşmamızdan bahsetmiştik,nereden nereye geldik bak!!herşey daha güzel olacak emin ol sadece ilacımız zamandır..
Kayseri'mt'yi yani KMK'kulübümüzü inşallah sadece kayseri'ye değil türkiye'ye duyuracaz :cat:
seni ve macit'ini özledik :rendeer: bir an önce aramıza dönmen dileğiyle..selamlar

ehliyet şart zaten. ben ehliyeti almadan motor aldım ama kullanamadım ceza yemekten tırstığım için 1000 ytl ceza var az değil ya. şimdi aldım rahat rahat geziyorum.
tanıdığım bir iki bayan motor süren var onlarda scooter kullanıyor, sana tavsiyem vitesli ve küçük cc li bi motor alman. benim yaptığım gibi :)

Bu konuda mehmet'e danışın :cat: o'size elinden geldiğince yardımcı olur...

Son düzenleme:

Kayseri'de motor süren bir kız ne günlere kaldık yarabbi. Sana tavsiyem B ehliyeti al araba sür, motor merakın varsa erkek arkadaşın alsın sende arkasında gez.
not:Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

tundzhay, kayseri kanuni servisinden memnun musun nasıl??kanuni almayı düşünüyorumda yedek parçada felan sorun oluyormu?

valla motordan memnunum. Gecenlerde arka signal kirildi adamlar 20 ytl fiyat cekti. Bende almadim. Mehmet abinin amcasi sagolsun 1 saat ugrasti bi sekilde yapistirdik oyle hallettik. Su anda on martosorlerden birisinin kecesi patlamis yag sizdiriyor. Haftaya gotururum yaptirmaya. Ama servise degil bildigim ustaya. Kanuni servisinden pek memnun degiller. Tanidik bildik ustaya giturmek motoru mantikli. Hor kullanmazsan motoru pek sorun cikartmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar