[Kayseri - MT]

ben bir kaç gün aranızda olamayacam gelene kadar hepinize saygılar sevgiler :rendeer: güneşli günler yanınızda olsun kara bulutlar arkanızdan gelsin :mrgreen: hadi bakalım kalın sağlıcakla..
şiir gibi yazmışın gene be :)
sen harcanıyorsun buralarda :queen:
hayrola nereye gidiyorsun? bende pazartesi akşamı kısmetse izmire gidecem bi hafta kadar yokum...

:bestmt::bestmt::bestmt:s.@ kaysri m.t. ferhat abi eldivenler geliyor az kaldı korkma:)sabret ascıkk:pr::bestmt::bestmt:

barışcan sende hg bu arada

Son düzenleme:
Arkadaşlar 16-17 Mayıs 2009 da Ankara- Mühye köyünde motokros yarışları var, fırsatını bulursanız gelin derim.
Artık motorla mı olur arabayla mı olur, orasına siz karar verin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt::bestmt::bestmt:s.@ kaysri m.t. ferhat abi eldivenler geliyor az kaldı korkma:)sabret ascıkk:pr::bestmt::bestmt:

Tamam fatih zaten sabrediyoz kışa gelir zaar!! ellamm :mrgreen: :p

Arkadaşlar 16-17 Mayıs 2009 da Ankara- Mühye köyünde motokros yarışları var, fırsatını bulursanız gelin derim.
Artık motorla mı olur arabayla mı olur, orasına siz karar verin :)

Çok isterdik ama biz kayseri'mt olarak daha tam toplanamadık..inşallah yaza'da bi ankara yaparız :cat:

Son düzenleme:

tuncay halen bir fotoğraf makinesi alamadım

vee mutlu son..

Son düzenleme:
ohh ohh keyfe bak be.. gene mangal yapmışlar:pr: bizde burda makarna yemeye devam edelim.. :)
evet mehmet abi al artık şu foto makinesini ya olmaz böyle :)
iyi eğlenmişiniz yine bensiz.. tadını çıkartın bakalım :cat:

ferhat abi bugün siparişini verdim eldivenlerinin:) arkadaşlar kask düşünen varsa yeni kasklarım gelio kafaları yersiniz:)fiyatlar çok uygun:):cat:

ben kask siparişi verdim. unutma mehmet abi XS varsa ondan olsun. yoksa artık S bedene kalıyoruz :) öncelik XS:cat:

tuncay senin kaskın siparişi verildi xs yokmuş s istedim

ferhat abi ellamm derken :)

bu arada ferhat abi ve barış can pazar günkü güzel ziyaretiniz için tşklr

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ferhat abi bugün siparişini verdim eldivenlerinin:) arkadaşlar kask düşünen varsa yeni kasklarım gelio kafaları yersiniz:)fiyatlar çok uygun:):cat:

Şükür fatih,,bende eldivenlerime ne zaman kavuşacam diye yanıp tutuşuyodum :mrgreen:hayır o'değil kara sevdaya çevirecekti beni az daha gelmeseydi :p nazi kaskımı unutmayın,ben o'kaskla kayseride sivas caddesinde hava atacam :cherry: :wiinkk:

ferhat abi ellamm derken :)
bu arada ferhat abi ve barış can pazar günkü güzel ziyaretiniz için tşklr

bildiğin ellam işte mehmet,kayserili olduğumuz azcııkkk belli olsun :)

Birşey değil mehmet,böyle buluşmalar,ziyaretler olmazsa olmaz :cat: hem barışcan'la'da tanışmış olduk,ben barış diyorum ona umarım kızmaz..

tuncay uzun zaman oldu görüşmeyeli bende sende gelince görüşelim..hatta bir buluşma gerçekleştirekim toplantı gibi..ne dersiniz??

Son düzenleme:
ne demek mehmet abi seninle tanıştığım için çok mutluyum gerçekten güzel muhabbet etttik iyi oldu
ayıpsın fethat abi aramızda bi can ın lafı mı olur:)
toplantı süper olur ferhat abi en kısa zamanda bi buluşma yapalım

tuncay uzun zaman oldu görüşmeyeli bende sende gelince görüşelim..hatta bir buluşma gerçekleştirekim toplantı gibi..ne dersiniz??
evet güzel olur toplantı gibi bişey düzenlersek. hem yazın yapacaklarımız konusunda da konuşmuş olurtuz bi plan çerçeve içinde.
ben bu akşam kısmetse gidiyorum izmire. ordan da ankaraya geçecem. mayısın 4 ünde kayseride olcam ama mayısın 6 sında müsait olurum en erken. gelir gelmez haletmem gereken bikarç iş var da o yüzden.
mayısın 4 ünde ehliyet sınav sonuçları açıklanacak bi aksilik olmazsa 9 mayısta direksiyon sınavına girecem :queen:
izmirden ankaradan bi iseğiniz var mı arkdaşlar?

evet güzel olur toplantı gibi bişey düzenlersek. hem yazın yapacaklarımız konusunda da konuşmuş olurtuz bi plan çerçeve içinde.
ben bu akşam kısmetse gidiyorum izmire. ordan da ankaraya geçecem. mayısın 4 ünde kayseride olcam ama mayısın 6 sında müsait olurum en erken. gelir gelmez haletmem gereken bikarç iş var da o yüzden.
mayısın 4 ünde ehliyet sınav sonuçları açıklanacak bi aksilik olmazsa 9 mayısta direksiyon sınavına girecem :queen:
izmirden ankaradan bi iseğiniz var mı benim içinde gez izmirde tuncay hatta seferihisara gidersen benim için orada bir çay iç hayırlı yolculuklar :rendeer:

seferhisara gitmem herhalde. o kadar zamanım yok. ama senin için kordon boyunda bi çay içecem :cherry:

arkadaşlar duyanlar duymayanlara duyursunlar 10 mayıs pazar günü hiç kimsenin bir bahanesi olmasın her kes motoruna atlayıp gelsin ilk toplantımızı gerçekleştirelim not:bahane kabul etmiyoruz...

bu arada bu toplantıya gelmeyeni kayseri mt üyesi olarak kabul etmiyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar