[Kayseri - MT]

SDC13357.JPG

sdc13368.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motorun elektriğinde sorun var. benim beceriksizliğimden olmuşture gesin.
uzun far yanıyori ama kısa yanmıyor. ve ve 2 vitiste biraz zorladım zaman yanıyor. titreşimden herhalde :) ama bi çukura girdiğim anada gidiyor kısa var. yanmıyor.
apul yanmış olsa uzun da yazmaz deme?
az önce motoru çıkarttım bi yıkadım, farı söktüm acaba apulde temeszılık mı var die. ama sorun yine devam ediyor. anlamadım :S acaba sigortalarda mı var bi sorun..

kısa ve uzunun ayrı olması lazım (içindeki telleri ayrı) ampül'ün patlamış büyük bir ihtimal tuncay..üzülme her genç kızın başına gelir böyle şeyler :mrgreen: bir ara bakarız beraber :cat:

havalar ısınsa da sen de şu makineni getir de bi görelim. o zaman bakarız benim şu ampule..
birde daha yağı değişmesi gerekiyor...

slm kayseri mt ben geldimm

inş fotoları en kısa zamanda göndereceğim

bisikletin güzelliğine bakarmısınız:)

motor çalıştığında eksozun ağzı makinalı silah gibi dönüyor

hamdi abiye bakarmısınız

Son düzenleme:
:queen: :queen: :queen:
hepsi harika :cat: :)
bisikletlerde ayrı bi güzelmiş, aslında her mt'ciye bide bisiklet lazım. . .

Son düzenleme:
fotolar için çok teşekkür ederiz. güzel bi gezi oljuş keşke para olsa da bizde gelebilseydik.
bidahaki severe kısmetse..

Ne olacak arkadaşlar bu havaların sonu!!üff patladım valla,motora binemez olduk,havalar iyi olsada şöyle bir gaz açsak :cat:

merat etme ferhat abi bu gün yarın yağışlı. sonra havalar aniden ısınacak bi sonraki hafta. yüksek basınç alanı yüzünden sis görüle bilir sadece. ama yağış olmaz. hava sıcıaklığı da 10 derece kadar artar...
size iyi eğlenceler motor var ehliyet var tabi
biz burda oturalım ehliyetsiz :salut::salut::salut::salut::pr::pr::pr:

bu ne be kardeşim havalara bak kar,yağmur göre göre bir şekil olduk :farao: oysaki ben ilkbahar esintisiyle,esmek istiyordum bu ay!!(rüzgar gibi)şiir gibi oldu :)

Son düzenleme:

işte yamaha bu yaa tam 138 hp

sıfır makine her zaman için çok farklı oluyo bence motor yamaha yzf r6 anahtar teslim fiyatı 24200tl

Son düzenleme:
bu ne be kardeşim havalara bak kar,yağmur göre göre bir şekil olduk :farao: oysaki ben ilkbahar esintisiyle,esmek istiyordum bu ay!!(rüzgar gibi)şiir gibi oldu :)

vallaha ferhat abi harcanıyorsun buralarda. sen şair felan ol :cat:

merak etme pazartesiden sonra hava ısınacak inşalllah. sadece biraz sisli olur.

işte yamaha bu yaa tam 138 hp

sıfır makine her zaman için çok farklı oluyo bence motor yamaha yzf r6 anahtar teslim fiyatı 24200tl

kimin motoru bu? yoksa sen mi aldın?:rendeer:

Son düzenleme:
vallaha ferhat abi harcanıyorsun buralarda. sen şair felan ol :cat:

bencede tuncay :rendeer: ama senin bilmediğin bir şey var zaten ben şairim gizli şair :mrgreen: havalar ısınsa bile mayıs gelmeden motora binmem ben :cat:

mehmet'r6'güzel makine ama biliyorsun race tip motosikletler benim tarzım değil :) bak onun yerine dragstar 1100'veya varadero 1000'gibi motosiklet olsaydı doya doya seyrederdim emin ol'hatta resimlere bakarak bir keyif kahvesi içip,üzerine keyif siğarası bilene yakardım :) :wiinkk: hangi para babası aldı bu motoru merak ettim şimdi mehmet cevabımı bekliyorum senden :rendeer: birde unutmadan şu çenesi açılır gdr'lerin fiyatları ne alemde düşüş varmı varsa bana haber et..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar