[Kayseri - MT]

mehmet çok güzel olmuş fotolar eline saglık

darısı öbür arkadaşlara

saol abi bidahaki gezide kalabalık olmak umuduyla unutma bu bizim ortak kelimemiz teker nereye dönerse biz oradayız

bu hafta sonu müsaitseniz bi yerde kayseride buluşup bi kahve içelim..
hiç ses seda yok be...

olur ne zaman istersen tarih belirleyelim

abi bnde gelip tanışmak istiyodm sizinle ama dersanede dolayı gelemedim...çok güzel bi gezi olmuş elinize sağlıkk.

12.30 kadar seni bekledik orkun

mehmet demek bensiz gezi yaparsınız haa!!buna eyvallah dedim ama öbürüne demem ona göre :p :wiinkk: ... gelmek isterdim ama bu aralar zaman vakit denen olay yok bende...

tuncay bir ara görüşelim hafta içi ...:cat:

valla ferhat abi herkese duyurdum buradan selçuk falanda geldi şimdilik 7 motorduk bir dahaki gezide daha kalabalık olmak umuduyla kazasız günler

arkadaşlar biz ali abiyle konuşup bi yerel televizyonla görüşüp trafikte bizimde olduğumuzu anlatan bir gezi yapmayı düşünüyoruz ne dersiniz

Son düzenleme:
ne o ferhat abi başka kullanıcı adıyla giriyon hayırdır?

bu arada ne diyorsunuz pazar akşamı bi yerde buluşuyoz mu?

kusura bakmayın ben söz vermeyim pazar günü yeni makinamın bakımını yapacağım inş resimlerini en kısa zamanda göndereceğim

ama pazar akşamı derseniz olabilir

yani bana uyar

ne o kimsesin sesi solu çıkmıyor...:farao:[/QUOTE]

selçuğun motorda bi arıza vardı ona uğraşıyordum

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu hafta içi ne zaman müsaitsin bi görüşelim ferhat abi?

cuma'veya cumartesi günü görüşelim tuncay :cat: hatta murat'ada haber verelim ... hafta sonu olursa..

kusura bakmayın ben söz vermeyim pazar günü yeni makinamın bakımını yapacağım inş resimlerini en kısa zamanda göndereceğim

ama pazar akşamı derseniz olabilir

yani bana uyar

yeni makina'mı??hadi hayırlı olsun mehmet :rendeer: bizim hoca'dan haber alıyormusun??aldı ybr'yi sesi'de çıkmaz oldu!!:)tertemiz makine aldı tabi çıkarmı hiç sesi :bounce:

Son düzenleme:
abi bende göremiyorum hocayı motoru aldı gitti birrdahada gelmedi ben akşam tanışma faslına gelebilirim ama gezi olursa katılamam yeni motorumun bakımlarını yapmam lazım

valla akşam buluşursak süper olur en azından herkes gelir bu arada yanımda biraz önce murat abi vardı bu gün gelmiş hemen makinasını çıkarmış

hafta sonu ben gündüz erciyeste olacam zaten kaymaya gidecem. o yüzden akşam olursa süper olur..

o0o murat abi hem kayseriye gelmişin hem de haber vermiyorsun :(

selam arkadaşlar ben geldiiiiim. mehmetin ordaydım bugün.iznim çok kısa pazar akşam geri dönücem sabah 5 de geldim motoru hemen çıkardım :) insan duramıyo yaw. telefon hattım askerde bozuldu yarın hattı çıkaracam. cumartesi müsait olurum ama fazla kalamam malum.sizleri özledim hem yeni arkadaşlarlada bi tanışmış oluruz. haber bekliyorum

selam arkadaşlar ben geldiiiiim. mehmetin ordaydım bugün.iznim çok kısa pazar akşam geri dönücem sabah 5 de geldim motoru hemen çıkardım :) insan duramıyo yaw. telefon hattım askerde bozuldu yarın hattı çıkaracam. cumartesi müsait olurum ama fazla kalamam malum.sizleri özledim hem yeni arkadaşlarlada bi tanışmış oluruz. haber bekliyorum

hoşgeldin murat :rendeer: tamam bana uyar cumartesi siz saati yeri belirleyin ben gelirim..

abi kimseden ses seda yok cumartesi akşamı saat 7.30 da herkese uygunsa benim dükkanın önünde buluşalım ok

hoşgeldin murat abi.. gözlerimiz yollarda kaldı... özledik valla seni.
az önce saat 15:00 civarında talasta gördüm seni motorla meydana doğuru gidiyordun. ben otobüstedim.
cumartesi akşamı bi görüşelim yaw olmaz böyle..

abi kimseden ses seda yok cumartesi akşamı saat 7.30 da herkese uygunsa benim dükkanın önünde buluşalım ok

tamambana cumartesi saat 19:30 uygun.. diğerlerine de uygunsa senin tükkanın önünde buluşuruz...

Son düzenleme:

bazı problemlerden dolayı tombak köyünden develiye yürümek zorunda kalmıştım:)

motor olsa 10 dk. sıcakta sanırım 1,5 saat yürümüştüm:pr:

tüm hemşehrilerime selamlar:rendeer:

bazı problemlerden dolayı tombak köyünden develiye yürümek zorunda kalmıştım:)
motor olsa 10 dk. sıcakta sanırım 1,5 saat yürümüştüm:pr:
tüm hemşehrilerime selamlar:rendeer:

bende coşkun abi ne zaman kayseri'mt'ye yazacak diye bekliyordum !! sevindirdin beni :rendeer: :) sıcak havada iyi yürümüşün anlaşılan..selamlar

tamambana cumartesi saat 19:30 uygun.. diğerlerine de uygunsa senin tükkanın önünde buluşuruz...

caracalı'alda gel tuncay :) :p benim bu günlerde motorum yok tabanvay gelirim ancak bilginize :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar