Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kışın kaloriferin dibinden ayrılmam valla motora binmeyi bırak araba kullanmak bile sakat.
arkadaşlar kışın madem pek fazla motorla uğraşamıyoruz diyorumki kayseri mt ye güzel bi logo falan uğraşalım yaza t shirt neyim basarız akşam bakıyım bişeyler yapabilirmiyim![]()
ale:
ale:slm kayseriyi gorunce bende yazıyım didim nöördun azını yirimler i gorunce yazmak istedim bnde kayseriden ama motorum yok inşallah olacak hemde kendi paramla kıymetini daha ii bilcem gayseri yi duyunca yazıım dedim bnde burdaım die aslında usaklıyım ama doğdugum yer bura herekese slm tekrar bni de arnıza alın
ale::rendeer:
ale:
ale:slm kayseriyi gorunce bende yazıyım didim nöördun azını yirimler i gorunce yazmak istedim bnde kayseriden ama motorum yok inşallah olacak hemde kendi paramla kıymetini daha ii bilcem gayseri yi duyunca yazıım dedim bnde burdaım die aslında usaklıyım ama doğdugum yer bura herekese slm tekrar bni de arnıza alın
güzel bir fikir murat :cat: haftaya bir yerlerde buluşalımmı ne dersiniz bir şeyler içeriz hemde muhabbet ederiz ..
ale:
hoşgeldin...
valla güzel olur... sen ne diyon murat abi pazar sana uyar mı?

selam.hoşgeldin inşallah yaza motoruna kavuşursun
inşallah ama motoruma kavusmam için bu yıl kazndıhım paraları biriktirmek onlarla seneye son sınıf dershaneye gitmek ve kpss kazanıp bi devlet hast. atanmak bunlardan sonra düzgün bi param olcak anca o zmn alıorm ama ruyalarım sagolsun yarıslar fln cok güsel ve tabiiki hayallerim ama gercegi için 2 yıl dan fazla var olsun gec olsun güz olmasın:cat:
para yı adam gibi biriktirmek için kadınlarla güne bile girdim hani pastalı altınlı dedikodulu günler olur ya onlara gerci bizim ki paralı ama nese hatta cmartesi baslıo hepsi motor için inşalllaahhh
hoşgeldin...
hosbulduk nörüyosunuz???
![]()
Kuşçu kasabası
![]()
Murat abinin Mondisi
![]()
Ferhat abinin YBR si
![]()
![]()
Murat abi ileride sahip olmak istediğim motoru test ediyo
![]()
Ferhat abi ve ben Kahvaltı ve çaydan sonra
![]()
Murat, Ferhat
![]()
Kim demiş Kayseri'de deniz yok die
![]()
![]()
![]()
250 mct-Murat abi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sigara molası
![]()
Bir sonraki gezide daha kalabalık ve eğlenceli olması dileği ile![]()
resmler harika olmus yamıla barajımı????????kusçu fln dioda
bak ben öğrenciyim. harçıklarımı birktire biriktire boğazımdan kese kese biriktirdim az bi miktar para ve çok şükür aldım bi motor
devlet hastanesid emişin meslek ne ki?
evet kuşçu kasabasına gittik. ama orası yamula barajında zaten...
bu ara dilberim bakıyorum kuşçu'yu bizden daha iyi biliyorsun yoksa kuşçu'lumusun ..
yok ya ne kuscusu bn uşaklıyım babam orda dogmus buraya gelmiş fln burda dogdum büyüdüm ama babam ordan işte ole
ayrıca 10 cumlenin 1 ini bana yazdıgınız için tşkr ederim araya sıkıstırmak da güseldir:salut:
anlayamadım araya sıkıştırmak derken :silent: biz o'karekterde insanlar değiliz emin olabilirsin :cat: sadece sana yazdığım mesaj biraz ortada kaldı o'kadar..iyi akşamlar
tamam biliorm ole olmadıgınızı zaten kendimi biras kkonu dışı buldum o yuzden dısarıda kaldım biras yani nese![]()
konu dışı bulmana gerek yok kendini! motosiklet hakkında sormak istediğin bir şeyler varsa çekinmeden bizlere sorabilirsin ... birde dikkat ettiyseniz eğer burada herkes birbirine ismiyle hitap ediyor sende ismini yazarsan seviniriz..
ismim emine tesekkur ederim
dilberim konu dışında kalmış hissetmekendini.... burdaki abiler gayet yardım sever ve cana yakınlar....