[Kayseri - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık..:rendeer: haberim olsa bende gelirdim valla.neyse artık seneye hep beraber güzel geziler düzenlemek dileğiyle..selametle

valla yalnız_adam biz forumda yazdık. gelmek isteyen gelsin diye. ama kımseden ses seda çıkmadı..
biraz daha sık foruma baksan bence daha ii olur..
neyse seneye artık gezi düzenleriz hepbirlikte ;)

Son düzenleme:
valla yalnız_adam biz forumda yazdık. gelmek isteyen gelsin diye. ama kımseden ses seda çıkmadı..
biraz daha sık foruma baksan bence daha ii olur..
neyse seneye artık gezi düzenleriz hepbirlikte ;)

haklısın kardeş..:cat:ama işim gereği pek interenete giremiyorum.. dediğiniz gibi seneye havalar ısındığı anda gezilere hazırım...

hay kafama ben nasıl kaçırdım böyle bi geziyi bundan sonra her gün siteyi takip edecem

aklın başına geldi demek :):):)

az sonra direksiyon sınavına gidecem
trafikten: 86
motordan. 90
ilk yardımdan: 93 almışım :)
saat birde direksiyon sınavım var bu gün. bunu geçersem aralık 27 sinde a2 için sadecemotor sınavına girecem, ocak sonudna ehliyetim inşallah elimde olur

yazılı sınavı geçmişsen direksiyon hikayedir çok rahat geçersin ;)

şimdiden hayırlı olsun :)

girdim sınava.. ve geçtim. kolaydı yaw :)
şimdi aralık 27 sinde a2 içijn motor sınavına girecem ocakta da bi 8 çizecem motosikletle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
tuncay yeni ehliyetin şimdiden hayırlı olsun :rendeer: tabii motorunda hazır :) parayı hazırladınmı tuni! bak motor garajda seni bekliyor :wiinkk:

teşekkür ederim.. şu a2 yi de bi alsam tam süper olacak...
motor hazırsa para da hazır :) öyle taksitle felan değil. trink para :)
şaka bi yana şu bayram geçsin parayı veririm..
ama senden ricam bu kış motor senin garajda kalabilirmi? malum ben apartmanda oturuyorum koyacak yerim yok. ha asansörle 15.kata çıkartırız diyosan o başka :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim.. şu a2 yi de bi alsam tam süper olacak...
motor hazırsa para da hazır :) öyle taksitle felan değil. trink para :)
şaka bi yana şu bayram geçsin parayı veririm..
ama senden ricam bu kış motor senin garajda kalabilirmi? malum ben apartmanda oturuyorum koyacak yerim yok. ha asansörle 15.kata çıkartırız diyosan o başka :)

trink paraya bayılırım ben tuncay :queen: şaka şaka ..tamam bayramdan sonra motor senin,15 kata çıkmayacağına göre benim garajda kalabilir..yalnız ara sıra tur atarım :)

tuni artık sende şu soldaki motosikleti:inşallah alıcam bölümünü de değiştir artık o zaman :)

Değiştirdim :)
zaten arkdaşlara söylüyordum büyük bi hevesle motor aldığımı.. tabi onlarda hevesleniyo hadi getir de bir iki tur atalım.. ama nerde hava soğuk... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Değiştirdim :)
zaten arkdaşlara söylüyordum büyük bi hevesle motor aldığımı.. tabi onlarda hevesleniyo hadi getir de bir iki tur atalım.. ama nerde hava soğuk... :)

:)
vay kardeşim senide caracal'cı yaptık yani sonunda :cat: yaza çoğalıyoruz hadi hayırlısı bakalım... arasıra verirsin dimi anahtarı fazla değil şöyle bi 200'metre tur atayım yeter bana..ne'de olsa o'kadar yol arkadaşım oldu :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla murat ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor zamanla (yanlış anlamayın) :) ama söylediğin gibi yabancıya gitmiyor. eğer benim gibi bakmazsa caracala zaten elimden çekeceği var tuni'nin :p

mod lardan mt yapıştırmaları istedim kalmamış basıldığında adresime yollayacaklar.kişi başına 2 şer adet 10 tane istedim gelirse...

senden daha iyi bakacam motota, gözün arkada kalmasın :)

evet iyi olur çıkarmalar :)) ellerine sağılık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar