[Kayseri - MT]

selam nasılsınız kayserili dostlar... kayseride başlayan askerlik hayatım erzincanda devam etti.. acemiliğe kayseride başladık erzincan da bitirdik.. usta birliği denizli oldu..
kayseri güzel bir yer.. ama bazı esnafları baya aç gözlü.... bir kaç askeri saç sakal traş edip 25 liralarını almışlar... bir taksiye almer den binen 2 kişi 50 lira para ödeyerek birliğine gitmiş... almer e 3-5 km uzaklıkta yani.... ben öyle sorunlar yaşamadım ama arkadaşlar böyle anlattı...

Tuni kayserinin esnaflarından sana selam getirdim çok ekmeğini yedik tuninin dediler :queen: Naparsın iyimisin?

Kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Allah kabul etsin kolaylıklar versin cümlemize :rendeer:

Hayırlı bayramlara,daha nice bayramlara Mübarek kurban bayramı kabul ola. Selamlar,saygılar,hörmetler.

Selam arkadaşlar. Ben yeni üye oldum ve şu sıralar motosiklet bakma aşamasındayım. Adana'dan bir motosiklet buldum ve Kayseri'ye getireceğim ama daha ilk vitesli motosiklet deneyimimi uzun yolda yapacak kadar cesur değilim. Malum hava da soğuk. Motosikleti getirmem için alternatif yollar nelerdir? Motosikleti bir otobüs firmasıyla getirme şansım var mıdır? İnci turizm falan yapar mı böyle bir kıyak? Eğer ekstra para isterse ne kadar ister?

otobüs boş olursa büyük ihtimalle getirirler. bir yolcu parası da şoföre verirsin. sen kendin gelsen daha pahalıya mal olur. 300 km yol. yüzde 4 yaksa 12 lt benzin. 50 tl benzin parası verirsin. 50 versen şoföre bile kurtatır. o soğukta o eziyeti çekmeye değmez...
sühe pek kabul edeceğini sanmam da inci bi ihtimal.
onun dışında pek bi getirmeye şansın yok. bin gel. yollar zaten bomboş geniş. oh mis gibi bi tarafların donar :)

Motoru aldım, şöförle de anlaşamadım diyelim. O zaman kötü işte. :) Bir de bu motosikleti korumak için battaniyeyle falan sarayım mı otobüste? Yoksa bir şey olmadan gelir mi acep?

kayseri yolu

ben ramazanda kanunu 100 lük ile osmaniyeden kayseriye geldim.
ağustosda ybr125 ile osmaniye-niğde-kayseri-osmaniye gezisi yaptım. 450 km. kayseri talasa kadar gittim.
otobandan kesinlikle ayrılma. niğdeye kadar otoban varl. tunel çıkışı biraz rüzgar olur. ancak diğer yerler çok rahat. niğde ile araplı yokuşu arası biraz yoğuk ve eziyetli olur. diğer yerler çok rahat.
mutlaka kalın giyin. fazla hız yapma soğuktan. kaskın iyi olsun. eldiyen al.
yolda herkes yardımcı oluyor.
kolay gelsin.
yazın tekrar kayseriye geleceğim.
ben kayseriliyim.
selamlar

ben ramazanda kanunu 100 lük ile osmaniyeden kayseriye geldim.
ağustosda ybr125 ile osmaniye-niğde-kayseri-osmaniye gezisi yaptım. 450 km. kayseri talasa kadar gittim.
otobandan kesinlikle ayrılma. niğdeye kadar otoban varl. tunel çıkışı biraz rüzgar olur. ancak diğer yerler çok rahat. niğde ile araplı yokuşu arası biraz yoğuk ve eziyetli olur. diğer yerler çok rahat.
mutlaka kalın giyin. fazla hız yapma soğuktan. kaskın iyi olsun. eldiyen al.
yolda herkes yardımcı oluyor.
kolay gelsin.
yazın tekrar kayseriye geleceğim.
ben kayseriliyim.
selamlar
üç kerede benim develi,saimbeyli yolundan kadirli,adana ybr ve xt ile yol yapmışlığım var.Çok keyif aldığım yollardan biridir.Otobanı pek tercih etmiyorum çok sıkıcı oluyor :)

Tuni motör aldınmı? eğer almadıysan seni yılın pintisi seçiyom.

Yılın değil. Hatta yüzyılın pintisi. Ne yüzyılı binyılın pintisiyim ben :p

Abi para yok, ev almam lazım. Para biriktirip düğün yapmam lazım. Ev için eşya yazım. ohoo ooo... zaten zamanım yok motor sürmeye. hafta içi ve cumartesi yarım gün çalışıyom. pazarları da dersaneye gidiyom kpss için. memur olacam inşallah :)

işe git gel diyecen ama izmirde trafik bombok. kesin kaza yaparım ben burda o yüzden almıyom :)
sen ne zaman varedero alcan? xt kesmes seni artık

Asırlardır pintiydin sen zatii :p
Tuni xt'ye devam varedero zor gibi gözüküyor,bakacaz önümüzdeki maçlara :)

Tuni italyalarda gez sen sonra para yok de sonra da ev alacam düğün tutacam de :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar