[Kayseri - MT]

Abiler buluşma,gezi,iftar,yalan oldu. Salı günü iskenderun a gidiyorum. Gitmeden musait olursanız bigün buluşalım. Ayrıca yedek parça ihtiyacınızda olursa bi tel uzagınızdayım iskenderunda her marka her modelin parçası mevcut..

motorumda ayrılmanın bu kadar zor olacagını sanmıyordum evde kullanmasını bilende yok garajda oyle yatıyo şimdi. bende burda sıcakta dolmuşla okula gidip geliyom. bi zoruma gidiyo ki hiç sormayın

Slm arkadaşlar bugün itbarı ile Siyah GSXR600 K6 sahibiyim benden mutlusu yoktur heralde :p:flower::flower::flower:

Müsait bi zamanda resimlerini çekip topic açarım inş...

Hayırlı uğurlu olsun vatana memlekete. Allah naha büyüklerini nasip ensin inşallah. Kazasız belasız kullanman dileği ile hayırlı olsun...

Kaç km de motor kaç model nereden kaç paraya aldın? :)

En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.

Tşkrrler daha iyileri sizlerin olsun inş :rendeer: 2006 mod. 23000 de 17850 gibi bi rakama bitti ankaradan geldi plakayı 38 yapmadım fotoda çekemedim adam akıllıı iki gündür yağışlı gidiyor havalar çıkamadık dışarıya hayırlısı bakalım:)

Slm arkadaşlar bugün itbarı ile Siyah GSXR600 K6 sahibiyim benden mutlusu yoktur heralde :p:flower::flower::flower:

Müsait bi zamanda resimlerini çekip topic açarım inş...

hayırlı ugurlu olsun hocam kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın sana allah aman dıkkat et bayagı yagıslı ıkı gundur cuma tam ogle uzerı saganak yagısa yakalandım bende motorla sucuk gıbı oldum :D

Tşk ederim hocam saolun dediğiniz gibi yağmur fena kaydırıyo çok dikkat etmek lazım Allah kaza bela vermesin inş hicbirimizede...

slm mt ahalisi nasılsınız tuni napıyon yaa nerelerdesin almadınmı daha dragstar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

öylmi tunii

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

250 mct şasi varmı bi bakasana sana zahmet

kayseriye kar yağdı mı la :)
havalar soğdu. koca sezon geçti bi gezi yapmadınız be. nasıl motorcusunuz.
geçen sene ben varken ne gezmiştik bea :)

merhebeler hemşerilerim

ramazanın içinde osmaniyeden kayseriye gitmiştim.
çok güzel yolculuk oldu.
osmaniyede oturuyorum. gayseriliyim.
meydanda motorun resmini bile çektim.

kardeş bende iskenderun da okuyorum bayram da motorumu getirecem artık otobüse son gidecek olursan buraya yaz denkgelirse beraber gideriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar