Kayseri Jandarma Trafik EkiplerindenÖrnek Davranış

[IMGL]http://img266.imageshack.us/img266/5207/kayresi2zl6.jpg[/IMGL]JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ, 1 NİSAN’DA YÜRÜRLÜĞE GİREN TRAFİK TESPİT TUTANAĞINI SÜRÜCÜLERE ANLATTI
Kayseri’de Jandarma ekipleri bu kez ceza yazmak yerine, 1 Nisan’da uygulamaya başlanan trafik tespit tutanağı hakkında sürücüleri bilgilendirdi.
Eskişehir Bağları bölgesinde, Melikgazi Trafik Jandarma ekipleri, 1 Nisan’da yürürlüğe giren kazalarda sürücülerin trafik polisini ve jandarma ekiplerini çağırmadan kendileri anlaşıp halledebileceği trafik tespit tutanaklarını vererek, uygulama hakkında bilgiler aktardılar.
Sürücüler ise jandarma ekiplerinin yaptıkları uygulamalardan memnun olduklarını söylediler.

spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif

p1010019ng4.jpg

kayseridg1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet kasko şirketim banada gönderdi o evrağı,kaza sonrasında nasıl anlaşacaz ,karşı tarafla aynı dili nasıl konuşup ,doğru bi şekilde tutanağa dökecez ,bilmiyom ama bakalım ,mevlam neyler neylerse güzel eyler,paylaşım için çok mersi gökhan

aslan memleketım benım 3. foto bızım orlar gesi bolgesı hanı gesi bagları varya ben her yaz goruyom

bugün E5 merter de trafik tıkanmış, baktım ufak bi kaza, en sol şeridi tıkamışlar, polis gelmiş falan, e ne işe yaradı bu tutanaklar?...

Bugün edindim o tutanaktan, düşman başına...Kimsenin harcı değil onu doldurmak.

bu millete laf anlatmakda mesele şimdi...bu işin olmayacağını devreye yine polisin cendermenin gireceğini benim akıllı bürokratım bilmiyomu...biliyo...eee ne uğraşıyon...senin neyine AB normları...senin neyine medeniyet...bu millet uğraşırmı bürokrasiyle...ara cebten polisi elini cebine at...ciğaranı yak...polisin işi ne dimi...şaka gibi ya...

Motosikleti
Forza 250
Aslında bu sigortalar için dezavantaj.
Örneğin geçen pazar babam kaza yaptı.. Arkadan vurdu.
Trafik Sigortası tek taraflı karşılıyor.
Arkadan vuran suçlu olduğu için trafik sigortası karşı tarafı ödicekti.
Kendi aracım Toyota corolla, vurduğu araç ise tofaş şahin.
Şahinde fazla masraf yoktu. Parçasınıda ben satıyordum. Şahini ben yaptırdım
Suçu olarak anlaşıp şahini gösterdik ve onun trafik sigortasını benim arabamı ödedi.

böyle ilginc bir olay.
Ayrıca karşı tarafın kaçtığı zaman ve alkollu oldugunu dusundugunuz zaman trafiği çağırma hakkınız var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sayede çarpıp kaçmalar çoğalacak umarım bununda farkında oluruz..

Çok gerekli bence ve göstrerdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz paylaşım için saol arkadaşım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar