Kayıp Motorcular

Arkadaşlar mengu16 yine ortalarda yok. Son aktivitesi 5 gün önce olmuş.
5 gün uzun bir süre değil ama mengu o kadar süre siteden ayrı kalacak bir üye değil.
Herhangi bir uzaklaştırma cezası falan da yok. Bir haberi olan var mı?

az önce benim yazdığım bişeyi beğenmiş içini ferah tut :)

Motosikleti
Su Motoru
hayalbuysa
takendy
edi
metal
rayjay
hatta bu aralar metehan ayusu da görünmüyor, kış da gelmediki uykuya yattı diyelim :p

Vay be 5-6 sene Mt ye girmedim beni sağolsun sadece 1 kişi sormuş : ). Ben MT den uzak kaldığım dönemler içerisinde motosikletten de uzaktım, daha doğrusu uzak değildimde 2 teker aşkım küllenmişti. Birde MS' e yakalandım genç yaşta, bir dönem desteksiz yürüyemedim ve haliyle motosikletede binemedim. Ama zorlaya zorlayada olsa sonunda 2 tekere bindim ve Allah ömür, sağlık, sıhat verir ve dengemi benden almazsa dahada bineceğim ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vay be 5-6 sene Mt ye girmedim beni sağolsun sadece 1 kişi sormuş : ). Ben MT den uzak kaldığım dönemler içerisinde motosikletten de uzaktım, daha doğrusu uzak değildimde 2 teker aşkım küllenmişti. Birde MS' e yakalandım genç yaşta, bir dönem desteksiz yürüyemedim ve haliyle motosikletede binemedim. Ama zorlaya zorlayada olsa sonunda 2 tekere bindim ve Allah ömür, sağlık, sıhat verir ve dengemi benden almazsa dahada bineceğim ...

Geçmiş olsun.... İşallah uzun süre binersin... :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Geçmiş olsun.... İşallah uzun süre binersin... :rendeer:

Teşekkürler, keşke "geçmiş" olsaydı : ). Fakat MS geçen bir hastalık değil. Yakın zamanda bana yeni bir süpriz yapmazsa inşallah dediğiniz gibi uzun süre motosiklet sürebilirim. Allah 2 teker sevdalılarını yarı yolda bırakmasın, onları sevdalarından mahrum etmesin : ) ...

yürekçe den haberi olan var mı en son kaza yaptığından beri hiç sitede görmedim
durumu nasıldır iyimidir haberi olan bir arkadaş yazarsa çok sevinirim

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TheDude ve Zeda3000 i gören varmi;?

Hocam geçmiş olsun çok zor bir hastalık ancak siz şükürki hala ayaktasınız... Halam 14 senedir Ms hastası ve yatalak...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sezon sonu yoklaması alalım bi.
İlk aklıma geliverenler

darkeagle
İHTİYAR
Rigel
CERRAHİ
desparadost
smirnof
kütük
Olcan138