Arkadaşlar mengu16 yine ortalarda yok. Son aktivitesi 5 gün önce olmuş.
5 gün uzun bir süre değil ama mengu o kadar süre siteden ayrı kalacak bir üye değil.
Herhangi bir uzaklaştırma cezası falan da yok. Bir haberi olan var mı?
hayalbuysa
takendy
edi
metal
rayjay
hatta bu aralar metehan ayusu da görünmüyor, kış da gelmediki uykuya yattı diyelim![]()
Vay be 5-6 sene Mt ye girmedim beni sağolsun sadece 1 kişi sormuş : ). Ben MT den uzak kaldığım dönemler içerisinde motosikletten de uzaktım, daha doğrusu uzak değildimde 2 teker aşkım küllenmişti. Birde MS' e yakalandım genç yaşta, bir dönem desteksiz yürüyemedim ve haliyle motosikletede binemedim. Ama zorlaya zorlayada olsa sonunda 2 tekere bindim ve Allah ömür, sağlık, sıhat verir ve dengemi benden almazsa dahada bineceğim ...
Geçmiş olsun.... İşallah uzun süre binersin... :rendeer:
Vay be 5-6 sene Mt ye girmedim beni sağolsun sadece 1 kişi sormuş : ). Ben MT den uzak kaldığım dönemler içerisinde motosikletten de uzaktım, daha doğrusu uzak değildimde 2 teker aşkım küllenmişti. Birde MS' e yakalandım genç yaşta, bir dönem desteksiz yürüyemedim ve haliyle motosikletede binemedim. Ama zorlaya zorlayada olsa sonunda 2 tekere bindim ve Allah ömür, sağlık, sıhat verir ve dengemi benden almazsa dahada bineceğim ...
Mengu yok ::huuuh::
ihtiyar nerde???