2 sene olacak neredeyse motoru ELINT'e verdik, sektör değiştirdik giremedik MT'ye.
Gerçi İlkay sağolsun her bayram geldi Yalova'ya ama pek görüşemedik, zira bayramlarda daha fazla yoğun oluyorum. Panda arada arayıp soruyor sağolsun hatta topik'in ismini söyledi forumda arattırıp öyle buldum. KUVVETMIRA özledim kız seni, Ankara'ya yakın zamanda gelebilirim, telefonunu pm'den yolla, ararım gelince.
İsmini sayamayacağım kadar cok insan var ki özlediğim, muhabbetini özlediğim, hayat insanı hep biryerlere sürüklüyor, koşturmaca sürekli...
Ayrıca belki duymuşsunuzdur, geçen ayın 22'sinde Yalova'daki motosiklet kazasını. Kardeşimi ve kız arkadaşını kaybettik katil bir kamyon sürücüsü yüzünden. Anamız babamız aynı olmasada, kan bağımız olmasada kardeşimdi o benim. Yeni tanışmışlardı daha, yılbaşında süpriz yapıp evlenme teklif edecekti, hep birlikte daha çok gezecek, eğlenecektik.Benim yeniden motor almamı benden daha çok istiyordu. Babasından bulaşmıştı motor tutkusu, 13'ünden beri motor kullanıyordu, çoğumuzdan tecrübeliydi, ama kamyonu kullanan onun kadar tecrübeli değildi, ona kaçacak fırsatı bile vermedi, son 1 saniyeye kadar anlamadı bile eceline gittiğini. Evine varmak için 2 km yolu kalmıştı. Kardeşim ve kız arkadaşı feci şekilde göç ettiler işte hepimizin birgün gideceği mekanlarına. Bu konu başlığına neden bunları yazdığımı yazmamın doğru olup olmadığını da bilmiyorum. Sadece bildiğiniz yolda bile çok dikkatli olun. Burada tanıdığımız çok arkadaşımızı kaybettik, üzüldük. Ama gerçekten insanın kendi başına gelince anlamıyormuş o acıyı. Burada kaza haberi okumak gibi değilmiş yaşananlar. Sürekli gözünün önüne gelmesiymiş, sürekli onu hatırlamakmış, evinizin her köşesinde onun hatıralarını görmekmiş. Anasına babasına sarılıp onun kokusunu duymakmış, annesinin size sarılıp oğlumun kokusu var üzerinde demesiymiş, doğurmadığı bi insanı sırf oğlunun samimi arkadaşı olduğu için oğlu bilmesiymiş. Lütfen çok dikkat edin, sevdiklerinize bu acıyı yaşatmayın..
Baydığım için kusura da bakmayın, gerçekten hepinizi çok özledim. Siz bana çok şey öğrettiniz, birbirimizden çok şey öğrendik. Kardeşim derdi daha ölmedik diye, bizde daha ölmedik. İnşallah güzel günlerde yine görüşürüz. Arada girmeye takip etmeye çalışacağım. Hepinize sevgiler saygılar efem