Kayıp Motorcular

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kayiplar artiyor galiba.
Topic tesaduf denk geldi.
Herkes bir ses versin bakalim.:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
dr77ns.jpg

Mersin İl Temsilcisi

mete_han Offline
Forumdan Uzaklaştırıldı

Üye Listesi Son Aktivitesi: 28-08-2010 14:18
Üye Listesi
Remove from Friends List
Engellilere Ekleyin

Yasaklama bilgileri Bu kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasaklama tarihi: 18-06-2010 / Yasaklama Bitişi: 18-12-2010
Yasaklama sebebi: Yöneticiye karşı asılsız suçlama
Yasaklayan: ELINT

:pr::salut::pr:

makina vardı bi aralar nerelerde acaba şimdilerde
sonra ihtiyar'ıda pek göremiyorum süprizler yapıyor arada

bi kaç kişi daha vardı ama bunadım mı ne erken yaşta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:27 ----------

bizim Lucas efendi nerelerde bre?

Lukas otobos şoferi oldu...aksarayyy aksarayyy...adanaa konyaaa...izmitt sakaryaaa...:p

bak bak kim okuyor buraları...apaçi BABAÇİ...:p

lucas'ta yok walla

metenin dediği gibi yalovada minibüs almıştı kendine en son bayramda konuştum siteye girmiyorlar pek kendi hallerinde takılıyorlar oradaki tayfalarıyla :mrgreen:

baskına gitmek gerek

birde dark face vardı darkım feysim ama Zafer askerde olduğu için giremiyor siteye gelişine çok birşey kalmadı diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa düzeltin o kısmı takip edemedim (=
halen dl650'yi kulandıracak bana birde at'ı vardı

Son düzenleme:
Super Moderator
Şu Enduro heyecanı Kemer'de haberini görünce birden aklıma geldi de...

harduro Nezih abi nerelerdedir? Bilen, gören, duyan var mı?

Şu Enduro heyecanı Kemer'de haberini görünce birden aklıma geldi de...

harduro Nezih abi nerelerdedir? Bilen, gören, duyan var mı?

Nezih abiyle enson geçen sene görüşmüştüm msn'de.

Abi nezaman bir gezi raporu yapıcaksın?özlettin kendini dediğimde,yaklaşık ozamanki zamanda 15 gün sonra bir gezi yapıcam sitede paylaşırım demişti...

Ondan sonra daha haber alamadım kendisinden.

Geçensene yanlış hatırlamıyorsam 9. veya 10. aydı

Uff ya bu ne böyle bu konu 2009 da açılmış 1 yılı doldurmuş açıldığını günü hatırlıyorumda daha dün gibi, 3-5 aydır açılmış konu havasında okuyorum şimdi tarihlere bakınca gördümki zaman çok acımasız.

Geziler bölümünde en son sayfaya gittim Tarih 2004 - 2005 hey gidi günler o zamanlarda gezi yapmak kolay fotoğraf atmak zormuş

Bir gezide üye fotoğrafları çekmiş, fotoğrafçıda bastırmış, tarayıcıdan pc ye atmış, uplad etmiş siteye eklemiş düşünün artık öz veriyi duygulandım :rendeer: Şimdi gezi yapsak foto çekip atmak kolay ancak öz verili gezi yapacak var mı ki?

O günlerden bazı üyeler şimdi nerdeler neler yapılıyorlar acaba.Bazıları :

powerbyaydin

muRRat

invent

Ates

chopy

jawa

JetAime

cenkmenderes

...

Hatta o günlerden bir kare, sağ ön tarafta güneş gözlüğüyle oturan sitemizin moduymuş

resim0105cu.jpg

Son düzenleme:
boy,oğlum ve ben,hatis bu abiler nerde daha çok varda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Mehmet bu Hakkı bir gün 200'le tekere alıp girmiş arabaların arasından makas atarak geçiyo, tabi ben bu arabaların yanından 30sn önce 300'le geçmişim, amcam beni algılayıpta refleks direksiyonu kırana kadar, Hakkıcım araya girmiş.

Hakkının ayaa teker bi kapmış orda, iki ısırmış atmış bunu, ilerde geldi yanıma dörtlüsünü yakmış, kaza yaptım sanki ayağımı çarptım sanki diyo...

Bakıyorum motor çil çil, üst baş çil çil, ayakkabılar çil çil...

Ayakkabıyı bi çıkarttık, serçe parmak yarıya gelmiş nerdeyse kopçak, hemen numuneye gittik, film çekildi 3-4 çatlak, parmak un ufak olmuş.:mrgreen:

Neyse abi Hakkı'yı canlı canlı bi dikmeye başladılar, akrapovic gibi baarıyo, yırttı hastaneyi.:queen:

Bu adam kıyafet ve motora en ufak çizik almadan patlayabilme yeteneğine sahip, kim bilir bizim bilmediğimiz ne patlamaları vardır.:cherry:

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun ne güzelde yazmış:salut:

RaiderKing arkadaşım intihar etmiştir.doktorlar tüm müdahalelere ragmen kurtaramadılar.Hepimizin tekrardan başı saolsun :S

( 4Le0nidas ) nikli Kıvanç isimli motosikletçi arkadaşımızda kayıp .. Gören duyan varmı? :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar