Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat'cım motosiklet ile alakalı olduğundan o fotoyu koydum, bizim kızlar o fotoda 4-5 aylık falanlar. Şu anda 14 aylıklar resmen koşuyorlar, pocketbike kıvamına gelmelerine çok az kaldıSenin de mi kızın olacak? Çok sevindim gerçekten.. Kızı motora bindirmemezlik etme haaa.. Bizimkiler meraklı, Pocketbike yarışı düzenleriz artık. Bu sene pek eğitim ve pist organizasyonu düzenlemek için kasacağımı sanmıyorum, doğru düzgün adam toplayamıyoruz, gazlarken birşeyler gösterebilirim belki, onun da çok faydası olmaz herhalde. Bu işi öğrenmenin doğru yeri her zaman söylediğim gibi pist. Riva yollarında viraj öğrenilmez. CSS eğitimine gelince.. İstanbul Park bu eğitim için çok büyük, İzmit ve İzmir pistlerinde yarış deneyimi olanlar için bile çok büyük bir pist. Bu eğitimler için zaten deneyim aranıyor ama öğretilen teknikleri tam anlamıyla uygulayabilmek için bazı şeylerin gerçekten oturması gerekiyor. Bir daha yarışacağımı sanmıyorum, ne doğru düzgün pist var ne de imkan var.. Yarış işini ancak şartlar uygun olursa yurtdışı için düşünebilirim, aynı maliyetlerde yurtdışında balkan şampiyonası, avrupa şampiyonasında yarışabiliyorsun.
Kızların en son fotosu :
![]()
Dejavu oldum yeminle, sanki sen daha öncede bana böyle kitlemiştin, 6 aylıkken bile kocamanlar ben napiym, maşşallah Allah nazardan sakınsın çok güzeller.:rendeer:
Abi pist yok mecbur rivada çalıştırcan veya istanbulpark'ın orayı mesken tutup tebeşirle virajlarımızı çizicez, ama sadece gazlarken değil, önce oturtçan ders gibi anlatıcan, sonra gazlarken göstercen, sonrada kulak çekip veliimi gazlamaya çaarcan.:cat:
Motosiklet yokken yazasımda gelmiyor![]()
Okumakla yetiniyorum...
Bırah abi motosiklet pıs pısır ayaklarını, ertekinin yandan yemişi gibi poz kesmişsin ama ben hemen tanıdım seni;