KAYIP Honda CBR 1000 RR / 2006

haziranda olmuş olay ancak mesaj yazmam da bir sorun yoktur heralde.Bu motor acaba barbaros bulvarında mı duruyordu?Plaka çok tanıdık geldi de , bir de sanki fotoğraf da barbaros'da çekilmiş gibi.

çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamnda motorunuzu bulursunuz gerçekten çok kötü bir duygu.

geçmiş olsun benim 2 arkadaşımında 1 hafta arayla 1000rr ları çalındı okadar araştırmalarına rağmen bulamadılar sadece duyduğum şase numaraları değiştirilip yurt dışına satıldıkları yada parçalanıp satıldıkları tekrar geçmiş olsun

baba cok gecmıs olsun anlamadıgım nasıl caldılar kılıt mılıt falan yokmuydu araca falanmı yuklemısler ???

Kardeşim motorun bulundumu, eğer bulunmadıysa, hemen gayrettepe oto masasına git ve sor, bazen bildirmiyorlar.

plakasına dikkat etmedim ama aynı renkte motor barbaros bulvarında ulusoyun önünde duruyordu sürekli, hatta 1 hafta önce falan gördüm, belki çaldıran arkadaş aynısından almıştır?

Geçmiş olsun acaba bir haber var mı ?
dsc00054ch9.jpg

dsc00056ys5.jpg

fotoyu anlamadık ve konuyu niye hortlattı onu hiç anlamadık nerdeyse bir seneyi geçmişşş bee olay olalı

ulan onu çalan o ahlaksız şerefsiz adiiii.....OR.......ÇO......:pr:belli ki şerefli bir ana evladı değilmiş....inşallah bulursun.

GKN

ne garip?...
1 seneden eski bi forumu siteye üye olur olmaz attığı ilk mesajıyla hortlatan biri
siteyi nerden tanıdında o konuyu buldun sen_??
yada o resim neyin nesi???
yada onun üstüne geçmiş oolsun diye yazılan msjlar...!
hiçmi görmüyoruz nu konunun eski olduğunu???

doğru resim neyin nesi anlayamadım be dostlar siz çözdünüzmü

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor bana biraz tuhaf geldi arkadaşlar benim düşündüğümü yoksa sizdemi düşünüyorsunuz ne iş bu motor plaka felanda yok:silent::silent::silent::silent::silent:

bariz belli adamın elinde çalıntı motor var. bumu gibilerinden gösteriyor işte ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayı çözevilen varmıı ??
Nedir bu luca34 olayı kimin nesidir ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motor da izmirin..... İzmirden çalınan motor varmı bildiğiniz?....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar