Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haziranda olmuş olay ancak mesaj yazmam da bir sorun yoktur heralde.Bu motor acaba barbaros bulvarında mı duruyordu?Plaka çok tanıdık geldi de , bir de sanki fotoğraf da barbaros'da çekilmiş gibi.
geçmiş olsun benim 2 arkadaşımında 1 hafta arayla 1000rr ları çalındı okadar araştırmalarına rağmen bulamadılar sadece duyduğum şase numaraları değiştirilip yurt dışına satıldıkları yada parçalanıp satıldıkları tekrar geçmiş olsun
plakasına dikkat etmedim ama aynı renkte motor barbaros bulvarında ulusoyun önünde duruyordu sürekli, hatta 1 hafta önce falan gördüm, belki çaldıran arkadaş aynısından almıştır?
ne garip?...
1 seneden eski bi forumu siteye üye olur olmaz attığı ilk mesajıyla hortlatan biri
siteyi nerden tanıdında o konuyu buldun sen_??
yada o resim neyin nesi???
yada onun üstüne geçmiş oolsun diye yazılan msjlar...!
hiçmi görmüyoruz nu konunun eski olduğunu???
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor bana biraz tuhaf geldi arkadaşlar benim düşündüğümü yoksa sizdemi düşünüyorsunuz ne iş bu motor plaka felanda yok:silent::silent::silent::silent::silent: