Kayıp Amerikalı'nın Ölüsü Bulundu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
10 May 2008
Mesajlar
2,133
Bazı yorumlar yanlış anlaşılmış olabilir..
Bana da saçma gelen çok yorum var..

Ölen bir anne bir kadın insan sonuçta..
Fakat bu tepkileri bir amerikan vatandaşı oldu diye büyütüyoruz..
Her gün Türk kadınları şiddete maruz kalıyor genç kızlar tecavüze uğruyor..
Çıkıpta biri bu şekilde konuşmaz..

Sakın yanlış anlaşılmasın iyi olmuş banane demiyorum..
Ama bizim ülkemizde fazlaca insanımızın başına gelen bir durum normal de büyütülmüyosa bu kadın da büyütülmesin
 
Katılım
5 Eyl 2009
Mesajlar
546
Amerikalılar dünyanın hiçbir ülkesine gidemez.Anca avrupayı dolaşırlar.Siz hiç amerikalı turist gördünüz mü?Göremezsiniz.Çünkü hiç bi yerde hoş karşılanmazlar.Geçenlerde ortadoğudaki savaştan sonra stres atalım diye bodruma geldiler.Kafalarına çuval geçirildi.

Okudukça kahvehane muhabbetini geçmeyen yorumları görüyorum. Bir yıl içinde Ülkemize gelen amerikalı turist sayısını biliyomusunuz acaba? 2011 yılı için 750bin kişi civarı 2013 yılı için de hedef 1 milyon kişiydi.

Not: Başına çuval geçirilenler askerdi turist değildi.
 
Katılım
18 Nis 2009
Mesajlar
4,287
askeri sorgulamak fayda etmez sonuçta emir kulu,bence silahlarımızı alıp topyekün savaşa girelim, yunanistandan başlarız,sıka sıka amerikaya kadar gideriz.
he call of duty oynuyoruz sanki
askerlik yaptın mı ? veya hayatında silah gördün mü?

Amerikalılar dünyanın hiçbir ülkesine gidemez.Anca avrupayı dolaşırlar.Siz hiç amerikalı turist gördünüz mü?Göremezsiniz.Çünkü hiç bi yerde hoş karşılanmazlar.Geçenlerde ortadoğudaki savaştan sonra stres atalım diye bodruma geldiler.Kafalarına çuval geçirildi.Geçenlerde iki amerikalı misafirimiz oldu.Babam saatlerce sorguya çekti , sizin ortadoğuda ne işiniz var diye.Annem yapma , sıkıştırma misafirlerimizi dese de dinlemedi.Bir avrupalı veya amerikalı afrikaya gidip sokaklarında gezemez.Geçenlerde ayna programı afrikada bi ülkede şehrin merkezinde bi çok tacize uğradı.Ama bir türk ve müslüman olduğunu söylediğinde rahat edebildi.Batılılara büyük nefret var.Gominizmin çöküşünden sonra orta çıkan orta asya türk devletlerine karşı amerikanın ağzının suyu aksa da giremedi.Sadece fethullah gülenin okullarına sızıp misyonerlik ve casusluk yapmaya çalıştılar ancak durumu farkeden bi ülke , kırgızistandı sanırsam bu okulları yasaklama yoluna bile gitti.

genetikmiş öğrendim

Ya arkadaş nebiçim düşünce tarzınız var.

Bende dar gelirliyim ve benimde foto makinem yok hatta cebimde 20 tl lik cep telefonu var.
Önümüzdeki yaz doğu ,güneydoğu turu yapıcam Allah kısmet ederse.
Oralarda teröre kurban gidersem buradan benim için bu adamın ne işi vardı oralarda, kesin pkk ajanıydı , parasız adamın ne işi var oralarda , resimleri bile cep telefonu ile çekmiş vs vs gibi atıp tutacaklar olur. Benim için sıkıntı yok ben şimdiden alayının ....... .

Tabi pkk haklı usta sen tek başına oraları gezmeye gidersen adamlarda seni vururlar diyebilecek kadar mallarda çıkarmı acaba ? Teröriste hak verecekler çıkarmı ? Tabiki çıkar.
aga buralarda hiç bişey olmaz sen gel birlikte gezelim
 
Katılım
30 Mar 2012
Mesajlar
100
Konu;yine amacından sapma yolunda...Konu; yine çöplüğe doğru gitme yolunda...
 
Admin
Yönetici
Katılım
14 Nis 2003
Mesajlar
7,150
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum kuralalı: 1.2.14. / 1.2.18. / 1.2.19. / 1.2.20. / 1.2.23. / 8.1.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst