"Senin astsubayına" nerede demiş, nasıl okuyorsun anlamıyorum. Konuyu saptırmadan cevap veremiyorsun, git tekrar oku arkadaşın yazısını...
Kadının hikayesi de şu:
9 ve 11 yaşlarında çocuk sahibi, 2 arkadaş amatör fotoğraf çekmek için gelecekler, diğeri son anda vazgeçiyor. Kadın da tek başına gelmek durumunda. Tinerciler para isteyip bıçakladı mı, kaçırılıp tecavüz mü edildi belli değil. Bu pislik takımı yabancılara karşı daha da bir saldırgan, sizdeki amerikalı'ya (ilk yorum yapan sığ arkadaş m'den sonra boşluk bırakmış, espri aklı sıra) mı üzüleceğim mantığıyla aynı. Ama senin hayalgücün çok gelişmiş, yok cia ajanı mı, pkk kuryesi mi diye saçmalamışsın. Fazla hollywood filmi izlemekten belki de.
Ölenin milliyetini, dinini, cinsiyeti ne fark eder, insan olduğu için öldürülmesine üzülmeyen insan müsfettelerinden ben de tiksiniyorum.
Kadının hikayesi beni ilgilendirmiyor....
Beni seni,bizi ilgilendiren asıl konu;
Patriotlar gelmiş 3 şehrimize kurulmuş,Adana,Şanlıurfa,kahramanmaraş.....
Abd büyükelçiliğine saldırı olmuş,
İmralı kapısına kamp kurulmuş,görüşmede görüşme deniyor
ülke savaşın eşiğine doğru itiliyor
Batı çanakkalenin,istanbulun fethinin,haçlı yenilgisinin hesaplarını kapatmamışken,rövanşı almak için hesap kitap içindeyken,
bu ulkede her gün düzine düzine şehit verilirken bu kadına üzüldüğünüz kadar üzüldünüzmü acaba ?merak ediyorum açıkçası...ben olaya insani boyutundan bakmıyorum,siyasi ,tarihi ve içinde bulunduğumuz kaos ortamı çercevesinde bakıyorum..hiçte sizn gibi düşünmüyorum açıkçası.
Arkadaşının yazdığını okudum hemde 2 kere okudum,önce siz gidin tarihimizi okuyun,emperyal güçlerin hangi nedenlerden dolayı tarih boyunca akın akın üzerimize geldiğinii,ve hala gelmeye devam ettiğini,sevr anlaşmasını hala gündemde tuttuklarını sevr haritasını er geç hayata geçirmek için attıkları adımları iyi okuyun,iyi okumayın, ezberleyin...