Kayinbaba Geline Motosiklet Hediye Etti

resimde qözüken en sağdaki çelenk bize ait... :)

HELE HELE ANTEPLİM...qelinin kayınbabasından kızın akbaşı için YAAAAAAHH YAAAH .... :)

ALLAH mesut etsin Kayınbaba harbi motorcuymuş yaww ama imkanlar nedir bilmiyom ama Vespa ET 4 gibi makinalar daha Karizmatik olurdu herhalde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topic 4. sayfaya gelmiş tebriklerden herhalde :) eh bizde edelim madem ama ben motosikleti merak ettim sandım ki :p neyse onuda kullansın diyecek sözüm yok, kazasız belasız kullansın gelin hanım.

MFK

alpibox yarılmanı gerektirecek bi durum söz konusu değil... belki yaşın gereği tuhaf gelmiştir...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu yazıyı sabri ustamı kutlamak için yazıyorum abi tam motor sevdalısı bir kayınbabaya yakısacak hediye fatih abi allah bir yastıkta kocatsın ama yine de darıldım sana aslında sanada değil cevrendekilere hadi sen unuttun kimse mi fatihin düğünü var demez arkadas yaa:pr: neyse bi ömür boyu mutluluklar :rendeer:

Valla bende şimdiden CBR 600 F olduğuna göre müstakbel kayınpederden bi MV Agusta istesem abes kaçmaz di mi? ::comico::

valla bizimkiler sabri ustam gibi son dakika süprizi olarak sana ne alır bilmem ama ne almayacaklarını iyi biliyorum oda motosiklet benimkini sattırana kadar ne hal çekti garibim amma tiftahyen, tabutlun ve incili setin hazır motorunuda baba evinde bırakmayacaksan alırım seni :wiinkk:

Son düzenleme:
bu yazıyı sabri ustamı kutlamak için yazıyorum abi tam motor sevdalısı bir kayınbabaya yakısacak hediye fatih abi allah bir yastıkta kocatsın ama yine de darıldım sana aslında sanada değil cevrendekilere hadi sen unuttun kimse mi fatihin düğünü var demez arkadas yaa:pr: neyse bi ömür boyu mutluluklar :rendeer:

ibocum sabri ustamların seninde bildigin gibi çok fazla tanıdıgı insanlar var.Çok sevenleri var.Dügün taşgalasında herkeslere haber verememeleri dogal Bizim o insanlarla farkımız yok Sabri usta babamız fatih abide kardeşimiz.Yani dügün bizim dügünümüz sayılır,davete gerek yok:)Eger arkadaşlara kızıyorsa bişey diyemiyorum çünkü bizim grupdan kimse görmüyor seni bildigim kadarısıyla
saygılar ve selamlar gaziantepden:rendeer:

ibocum sabri ustamların seninde bildigin gibi çok fazla tanıdıgı insanlar var.Çok sevenleri var.Dügün taşgalasında herkeslere haber verememeleri dogal Bizim o insanlarla farkımız yok Sabri usta babamız fatih abide kardeşimiz.Yani dügün bizim dügünümüz sayılır,davete gerek yok:)Eger arkadaşlara kızıyorsa bişey diyemiyorum çünkü bizim grupdan kimse görmüyor seni bildigim kadarısıyla
saygılar ve selamlar gaziantepden:rendeer:

sus ali sus yine yaktın beni allah senin seyle lastiğin patlaya da az 19 km yitesin o motoru ülen biz üste çıkmaya çalışik sen sağol yani yerle biriz sayende

bu arada sabri usta düğüne gelmedim ama o 100 $ ben taktım bi yere not alalım lütfen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar