bende isterim benle evlenecek yokmu ya fazla değil bitane yamaha r1 versinler yeter![]()
adama bak olm deniz kendine motormu arıyorsun kızmı :queen::queen: r1 fazla gelir sana
bende isterim benle evlenecek yokmu ya fazla değil bitane yamaha r1 versinler yeter![]()
adama bak olm deniz kendine motormu arıyorsun kızmı :queen::queen: r1 fazla gelir sana
Valla bende şimdiden CBR 600 F olduğuna göre müstakbel kayınpederden bi MV Agusta istesem abes kaçmaz di mi? ::comico::
r1 arıyorum ama kız alınca yanına r1 bedavamış neyapim![]()
bu yazıyı sabri ustamı kutlamak için yazıyorum abi tam motor sevdalısı bir kayınbabaya yakısacak hediye fatih abi allah bir yastıkta kocatsın ama yine de darıldım sana aslında sanada değil cevrendekilere hadi sen unuttun kimse mi fatihin düğünü var demez arkadas yaar: neyse bi ömür boyu mutluluklar :rendeer:
ibocum sabri ustamların seninde bildigin gibi çok fazla tanıdıgı insanlar var.Çok sevenleri var.Dügün taşgalasında herkeslere haber verememeleri dogal Bizim o insanlarla farkımız yok Sabri usta babamız fatih abide kardeşimiz.Yani dügün bizim dügünümüz sayılır,davete gerek yokEger arkadaşlara kızıyorsa bişey diyemiyorum çünkü bizim grupdan kimse görmüyor seni bildigim kadarısıyla
saygılar ve selamlar gaziantepden:rendeer: