Sabri abim benim ya, bu kadar ince, bu kadar zarif, bu kadar düşünceli bir babaya sahip oldukları için gelin ve damat ne kadar da şanslılar. Sabri abimden de bu beklenirdi,belki kendisini tanımayanlar şaşırmış olabilir ama ben hiç şaşırmadım. Sabri abicim hayırlı olsun, seni bütün içtenliğim ve bütün samimiyetimle, tam bir yürekle seviyorum. Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin.
nerde böyle kayınbaba varsa eger oglunu versin bana hehehehe.
allah herkese böyle bi hediye nasip etsin yaw be o kayınbabanın elini öperim. gelinde motorcu deilse yazık o motora neyse damatla kullanırlar artıkın heheh
CBR 600 F Off yaa Benim NezaMAN Olacak Bi Motorumr:
r:
saçın çok güzelmiş olayı bitirmişin
bu arada motor kanuni eee dayım kaliteyi biliyo nede olsa yılların ustası
Karmacoma özelden görüselim:rendeer:, babanın telefonunu versene bana:queen:
sen kendini öyle rahat hissettiğin için sana daha çok yakışır bu model saç,bana yakışmaz,işyeri sahibiyim ne derler sonra kardeş
Ahhhhhh Diyorum Ya Böyle Bir Kayın Baba Da Bize Nasip Olsa Hel Bana Bir Motor Hediye Etse Offfffff Diyorum Ya Hayalimdeki şey Inşallah Bir Gün Kayın Baba Olmasa Bile Kendim Alabilirim Bu Arada Allah ömür Boyu Mesut Etsin
abime alalım ozaman sizi abimin niki cyecle 27 namı diğer yahya ....:rendeer::rendeer::queen::queen:![]()
abime alalım ozaman sizi abimin niki cyecle 27 namı diğer yahya ....:rendeer::rendeer::queen::queen:![]()