Kayinbaba Geline Motosiklet Hediye Etti

nerde böyle kayınbaba varsa eger oglunu versin bana hehehehe.
allah herkese böyle bi hediye nasip etsin yaw be o kayınbabanın elini öperim. gelinde motorcu deilse yazık o motora neyse damatla kullanırlar artıkın heheh

Sabri abim benim ya, bu kadar ince, bu kadar zarif, bu kadar düşünceli bir babaya sahip oldukları için gelin ve damat ne kadar da şanslılar. Sabri abimden de bu beklenirdi,belki kendisini tanımayanlar şaşırmış olabilir ama ben hiç şaşırmadım. Sabri abicim hayırlı olsun, seni bütün içtenliğim ve bütün samimiyetimle, tam bir yürekle seviyorum. Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin.

YUSUF KARDEŞİM DİYECEKLERİMİ KISACAA ÖZETLEMİŞ VALLA SEN BİTANESİN SABRİ ABİ ALLAH HERKESE OLYLE BİR BABA VE KAYIBABA NASİP ETSİN:):):cat:

nerde böyle kayınbaba varsa eger oglunu versin bana hehehehe.
allah herkese böyle bi hediye nasip etsin yaw be o kayınbabanın elini öperim. gelinde motorcu deilse yazık o motora neyse damatla kullanırlar artıkın heheh

BENİM BABAM ÖYLE BİR KAYIN BABA:p:p:p:rendeer:

Son düzenleme:
Valla bende şimdiden CBR 600 F olduğuna göre müstakbel kayınpederden bi MV Agusta istesem abes kaçmaz di mi? ::comico::

Anam benim motor.Ama kristal mavi olanı.Kayınpederi bu güzel düşüncesinden dolayı kutluyorum.Ona verilecek para ile bir bayanın daha rahat kullanacağı bir scooter alınabilirmiş ama önemli olan düşünmek.Tekrar tebrikler.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he he ne kayınpederler var be, bi de derlerki motorcu adama kız vermezler , türkiye değişiyor evet evet kesin... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen kendini öyle rahat hissettiğin için sana daha çok yakışır bu model saç,bana yakışmaz,işyeri sahibiyim ne derler sonra kardeş

babamı aradım az önce " baba internette okuduğum bir topikden çıkardığım sosyolojik araştırmaya göre devir değişmiş, başlık parası out artık, başlık motoru in olmuş" dedim aklına yattı, o da gelinine ducati alacağına söz verdi. :p

beni istemek için babamın tel : sıfır beşyüz:p - :p:p:p - :p:p - :p:p

Karmacoma özelden görüselim:rendeer:, babanın telefonunu versene bana:queen:

Karmacoma özelden görüselim:rendeer:, babanın telefonunu versene bana:queen:

bize gelinmi olacan :queen::queen::queen:

adam ducati alacam diyo sen telefonunu istiyon, ne edecen eski model bişi işte, tel nosunu veriim (bu espiriyi okumayın iğrenç oldu diyecem ama çok geç artık okudunuz bile)

Ahhhhhh Diyorum Ya Böyle Bir Kayın Baba Da Bize Nasip Olsa Hel Bana Bir Motor Hediye Etse Offfffff Diyorum Ya Hayalimdeki şey Inşallah Bir Gün Kayın Baba Olmasa Bile Kendim Alabilirim Bu Arada Allah ömür Boyu Mesut Etsin

abime alalım ozaman sizi abimin niki cyecle 27 namı diğer yahya ....:rendeer::rendeer::queen::queen::)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
adam belki motorcudur yani satıcıdır,birsürü motoru vardır belki. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar