Kawasaki'den 2018 Yılında Yeni Modeller Geliyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ninja H2 SX &Ninja H2 SX SE

Sport Touring kategorisinde bu yıl yerini alacak Ninja H2 SX sport touring sevenler için oldukça iyi bir alternatif olacak.

H2 modeline göre motor bloğu daha verimli,daha az ısınan,daha sessiz.

H2'ye göre çok daha fazla yakıt verimliliği sağladığı iddia edilen modelin açıklanan tüketim değerleri Z1000SX ve Versys 1000’e eşit.

Daha rahat oturuş pozisyonu,ön cam gibi faktörler H2'ye oranla uzun yol için daha fazla avantaj sunacak.

Sport Touring motosikletler için oldukça önemli olan yan çantalar motosiklete kolayca takılıp,çıkartılabiliyor.

Motosiklette ABS,KIBS (Kawasaki akıllı anti-blokaj fren sistemi,KCMF (Kawasaki Viraj Kontrolü),kaydırmalı debriyaj,çekiş ve güç modları,cruise kontrol gibi oldukça önemli donanımlar mevcut.

Fiyatı henüz açıklanmayan motosikletin 2018 motosiklet fuarında görücüye çıkması bekleniyor.

02.jpg

10.jpg

Motosiklet ile ilgili detaylı bilgi almak için;
http://www.kawasaki.com.tr/motosiklet/ninjaH2SX/ninjaH2SX.html
http://www.kawasaki.com.tr/motosiklet/ninjaH2SXSE/ninjaH2SXSE.html

Ninja 400 &Ninja 400 SE

Ninja 300'ün yerini alacak olan Ninja 400'ün tasarımı H2 modelinden esinlenildi.

400 cc'lik motor bloğu su soğutmalı, 4 zamanlı, çift silindir.

Maksimum gücünü 45 hp olarak 10,000 rpm'de veriyor.

Maksimum torkunu ise 38 nm olarak 8000 rpm'de veriyor.

Led farlar,Abs,kaydırmalı debriyaj gibi donanımlara sahip motosikletin fiyatı henüz açıklanmadı.

01.jpg

05.jpg

07.jpg

Z900RS

Kawasaki efsane modeli Z1'in günümüzün teknolojisiyle harmanlanmış hali olarak adlandırabileceğimiz modeli retro tarzla teknolojiyi birleştiriyor.

Çelik jant,damla tarzı depo,dijital ve analog gösterge Z1'in izlerini yansıtıyor.

Bununla birlikte Abs,Kaydırmalı Debriyaj,Traction Control,Ekonomik Sürüş Göstergesi ise modern teknolojiyi kullanıcıya sunuyor.

Motor bloğu 948 cc,4 silindir,su soğutmalı.

111 hp'yi 8500 devirde,98 Nm'yi 6500 devirde sunuyor.

07.jpg

04.jpg

03.jpg

Z900RS CAFE

Z900 Rs ile aynı motor bloğu,teknik donanımlara sahip olan Z900 RS CAFE'nin farkı ise cafe racer motosiklette bulunması gereken özel tasarım sele,alçaltılmış gidon,kafa karenajı.

04.jpg

07.jpg

Ekli dosyalar

• kawasakihaber.jpg
    kawasakihaber.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 12,367
Son düzenleme:
Super Moderator
Allah askina su fotografi kes;)
Al 2 kisi direk italya’ya git cok konforlu duruyor gercekten ;)

Yurt dısı fiyatlarında kawasaki h2 serisi ducatiden bile pahalı diger modeller de yine neredeyse ducati ile aynı buna dayanarak söylüyorum h2sx 130 dan asagi gelmeyecek fuarda gördüğümüz ile yetinecegiz.

Yahu H2'den touring mi olur? Racing motorsan racing olarak kal. Bak hiç goldwing'in RR modeli çıkıyor mu? Her modelin bir tarzı olması lazım.

resmi görünce belim tutuldu nasıl biniyorsunuz bunlara, kendimi hiç bunlarla uzun yol yaparken düşünemiyorum

Sx süper extra sxa hidrolik direksiyon sxak otomatik klima ? :D i.e nin açılımı ne acaba

h2 yi al oturma odasına koy izle. onun dışında ne gezilcek alet ne de oynanacak. virajı falan da epey kötü diye yorumlamış kullanıcıları.

Ya geliyor da bana mı geliyor? Birkaç kalburüstü insan binecek o kadar.

Şu h2 nin suretini bı sevemedim ya . Hani eşek yüküyle param olsa ss makina alacak olsam gidip bu tipsizi almam.

S1000rr , zx10r hatta gider f4 falan alırım yine de bu kurbağayi almam .

Evet benim düşüncem Kawasaki tasarımcısı abilerin umrunda değil ama durum böyle .

motoru ilk gördüğümde h2 sx modelini alıp italyana doğru gaz açmıştım,ama bir terslik vardı.Sonradan fark ettim ki ben fakirmişim :)

Z900 rs güzel motosiklet ama sırf bizi yonetenler zengin olmasın diye alım gücüm olmasına rağmen satın almayacağım ...öylesine nefret ettirdiler kendilerinden. Maalesef ülkede her şey dönüp dolaşıp yöneticilere bağlanıyor , keşke gundemimiz tork eğrileri, verimlilik , lastik performansı , pist hikayeleri vs. Olabilir ama lanet olsun ki işimiz gücümüz vergi vergi vergi ...(burada karşılığını hizmet vb. Olarak alamadığımız vergiden yani haractan bahsediyorum )
Neyse hayırlı olsun alıcılarına ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar