Kawasaki ZX-12R

Kol çıkar yen içinde kalır..... Yenli olanlar dahil mi?.....:queen::queen:[/QUOTE]

hocam bu yen japon yeni mi? :queen::queen::queen:

zx12 ye laf yok kol felan da cikarmiyor ilk sahibinden 14binde cicek gibi kullaniyor arkadasim :)

Kol mu ... Yeşil kol ... Abanovv İstanbul'da Hulk mu varmış:queen:

eee bana yeşil zx12 lazım niye hocam bakıyorum başlığa ik,i mesaj yazmışın başka cevap ses yok
ben sayı söyliyeyim 16,5 diyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum.........:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VALLA KARDEŞ İSTANBULDA YEŞİL NİNJADAN YOK YEŞİLLİK ALAN VAR. KİM BİTANE VAR DEMİŞSE KAYBETMİŞTİR. BÖLE Bİ İDDİAYA GİRMEK İCİN İLERİ ZEKALI OLMAK LAZIM:queen: HANİ YEŞİL RENGİ NORMALLERİNDEN ONBİNMİLYON PAHALI OLSA HERKESDE OLMİCAK DİCEMDE FARKTA YOK BEN ANLAMADIM :silent: ÇEVREMDE ÜÇ KİŞİ VAR VE ÜÇÜDE VERGİSİNİ VERİO :cherry:

Son düzenleme:
VALLA KARDEŞ İSTANBULDA YEŞİL NİNJADAN YOK YEŞİLLİK ALAN VAR. KİM BİTANE VAR DEMİŞSE KAYBETMİŞTİR. BÖLE Bİ İDDİAYA GİRMEK İCİN İLERİ ZEKALI OLMAK LAZIM:queen: HANİ YEŞİL RENGİ NORMALLERİNDEN ONBİNMİLYON PAHALI OLSA HERKESDE OLMİCAK DİCEMDE FARKTA YOK BEN ANLAMADIM :silent: ÇEVREMDE ÜÇ KİŞİ VAR VE ÜÇÜDE VERGİSİNİ VERİO :cherry:

yeşillik alan var ben hemen mangalı alıp geliom :queen::queen::queen:

sade istanbulda değil türkiyede yok o motordan bi tek sizde var :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu yeşil kol hikayesi yeşil yola dönmüş.....

Ne yapmış ki arkadaş kolu bulmuşmu?............:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar