hayirli olsun kazasiz belasiz gule gule binin.full tuning derken ne var extra
[YT]4LVjld1by9M[/YT]
Z750 ye karşı bi ilgi duyuyorumAslında DL 650 yede ilgim var..kafası karışık olmayan motorcu yoktur zaten :queen:
Herkese merhabakonuyu uzun zamandır takip ediyorum ve geçtiğimiz hafta bende z750s sahibi oldum. gv 250 den sonra şuan motora alışma sürecindeyim. bundan başka 4 silindir makina kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama motorun performansı harika
yalnız bi sorum olacak. motoru aldığım arkadaşımdan önceki sahibi orjinal egzoz susturucusunu çıkartıp içine ses çıkmasını sağlayan susturucu yerleştirmiş. yada komple sökmüş tam bilmiyorum. satın aldığım arkadaşımda bir süre sesli kullandıktan sonra susturucuyu tekrar yerine taktırdı. şuan motor susturuculu şekilde. bense tekrar susturucuyu çıkartmak istiyorum. yada arkadaşımın söylediği gibi sesli susturucuyla değişmek istiyorum. fakat egzozun orjinalliği bozulduğu için extra bir ayar gerekir mi. benden 2 önceki sahibi egzozu açık kullanmış ve şuan motorda herhangi bir sorun gözükmüyor sesi olsun çalışması olsun. fakat ben susturucuyu değiştirirsem uzun vadede bir sorun olur mu. motor 26 binde

Bu s modeli. Kaç model?? Eksozu büyük ihtimal farklı bu makinanın. Exup olmayabilir ben yenilerden zannetmiştim. Güle güle kullanın bu arada. Allah kaza bela vermsin.
uzun yıllar hayalini kurdum ama hep hayalimde z750s vardı malum onlarda 2006 dan sonra üretilmedi
2008 yılında z750s in fiyatı 8-9 milyarken şu anda şu tarihde bile 12-13 bin tl benim bildiğim yıl geçtikçe değer düşer motosiklette ha bire yükseliyor
neyse klx 250 2011 model aldım bi arkadasdan satişini aldım araziye cıktım kask aldım yeni v.s 3 pazar bindim yok ya dedim benim motor bu değil tamam adrenalinin dibindesin ama denge kaybettimi yeri mutlaka öpüyorsun aslında tam bana göre bi motor boyum 1,88 ama onla nasibimiz fazla değilmiş
geçen hafta bası baktiğim bi z750 2011 kasa beyaz motor vardı ona bi cee dedim bindim sürdüm hosuma gitti ducato nun arkasına atip getirdim daha bi izlenimim olmadı buralarda havalar -13 lerde geziyor zaten gribim zatürre olmaya gerek yok
hava biraz yumsasın anlatırım izlenimlerimi![]()