herkeze merhabalar.2003 bandit 1200 ümü sattıktan sonra yeni kasa bandit 1200 arayışında iken yakınımda bir yerde z 1000 olduğunu farkettim ve görür görmez aşık oldum diyebilirim.2004 model 44 bindeki z 1000 imi alalı bir hafta oldu gerçekten çok zevkli bir alet bandite göre artıları ve eksileri var.full eksesuar olmasıda beni cezbetti diyebilirim.bu modellerdende piyasada gerçekten çok az var yeni yeni naked motor piyasası artmakta.Almayı düşünenler için merak ettiğiniz yönleri olursa yardımcı olabilirim.herkeze keyifli sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
benim aldığım z 1000 de 44 binde ve ben hiç düşünmeden aldım.aslında hiçbir japon motor bakımları düzgün yapıldığı sürece bu km lerde problem çıkarmaz.çinli motorlar bile bu km lere rahat gelebilmekte.burda asıl olan bakımlarının düzgün yapılıp yapılmadığı ve ayrıca satarken ülkemizdeki malum km takıntısının sizin için ne kadar sorun olacağıdır.ben şahsen binici olduğum için km ye genelde pek takılmam.normal olanda budur.
Hocam Z750 almadım ama cevabınızı yeni gördüm.Bende biniciyim al satçı vs gibi satılması kolay motorlar olayına girmiyorum.
1)O ilandaki motor kazalıymış.
2)Beyaz 2011 Z 750 almaya kalkıştım test ettim gerçekten üstüne yok hakikaten süper bir güç var.Fakat fazla fiyatından dolayı almadım.
Ama yaza düşünüyorum.Ben uzun km yapıyorum motoruma da çok iyi bakarım.Bu arada motorun oturuş pozisyonu gidişi gidonu A-Z ye kusursuz.
Z750 satan arkadaşlara bir isyanım var.İlanlarda ABS'siz aksesuarsız hadi aksesuarı geçtim,40 bindeki motorlara 24-25 yazmışlar k.bakmayın ayıp gerçekten