Motor garajda duruyor ben bisikletle dolaniyorum![]()
1,5 olması lazım normalde.....Z750r kullanıcıları benim motorun rölantisi biraz yüksek gibi 2 devire yakın. Sizde de öylemi ? Biraz düşürsem sıkıntı yaratırmı.
bence elleme onun rölentisi normal ybr gibi her ışıkta stop etmesini istemiyorsan kalsınZ750r kullanıcıları benim motorun rölantisi biraz yüksek gibi 2 devire yakın. Sizde de öylemi ? Biraz düşürsem sıkıntı yaratırmı.
bence elleme onun rölentisi normal ybr gibi her ışıkta stop etmesini istemiyorsan kalsınYbr bile 1.300-1500 devir rölentide çalışırken o motora gayet normal 2 bin devir 20 bin saat var birakta o kadar olsun :queen:
alakası yok hacı rölentiyi 3 bin e kadarda yükselteecek halim yok yani stop ediyor diye etmesinhehehheheh ybr cimrilikten stop ediyor ....
@ blamir motor ısındıktan sonra rolantin 1300 deviri geçmesin ona göre ayarla. Yaz aylarında rahatlıkla 1000 devire kadar düşürebilirsin ki daha iyi olur trafikte falan daha geç hararetin yükseliyor. Kesinlikle 1500-2000 devirlere ayarlama yazıktır. Yani çoğu dört silindir motosiklette olduğu gibi ideal-ortalama 1200 devir diyelim.:cat: Bunu kafama göre değil onlarca okuduğum service manuallere dayanarak söylüyorum.
alakası yok hacı rölentiyi 3 bin e kadarda yükselteecek halim yok yani stop ediyor diye etmesin![]()
@ blamir motor ısındıktan sonra rolantin 1300 deviri geçmesin ona göre ayarla. Yaz aylarında rahatlıkla 1000 devire kadar düşürebilirsin ki daha iyi olur trafikte falan daha geç hararetin yükseliyor. Kesinlikle 1500-2000 devirlere ayarlama yazıktır. Yani çoğu dört silindir motosiklette olduğu gibi ideal-ortalama 1200 devir diyelim.:cat: Bunu kafama göre değil onlarca okuduğum service manuallere dayanarak söylüyorum.
bir anda gaz açıncamı yapıyor...Rolantiyi dusurdum fakat 1 . Viteste gaz vermeden giderken ara ara one dogru atiyor. Bu normalmidir?
bir anda gaz açıncamı yapıyor...
Hayır hiç gaz vermeden giderken. Düz yolda 1. viteste hiç gaz vermiyorum motor ağır ağır giderken tık tık ileri doğru atıyor ara ara. Rölantiyi düşürdüğüm için olabilir mi bu ?
Motul 7100 10w40 + Yağ filtresi + işçilik 210 TL ohhh yeahhh... İyi para cidden. Yamaha ve honda da bu kadar pahalı değil servis ücretleri.