Mümkünse motoru canlı görerek ve bizzat test ederek en iyi kararı verebilirsiniz. 1.82 boy 86 kilo ile sorun yaşamıyorum, dizler depoyu tam sarıyor. Gidon biraz aşağıda kalıyor onu da gidon yükseltme ile çözdükten sonra sorun kalmayacak gibi. Size biraz küçük gelebilir, yine de kesinlikle deneyin.1.86 boy 86 kg ile ne derece rahat edilebilir bu motorla?
Selamlar, 2 ay önce bende z250 alarak aranıza katıldım. Başta stop etme problemim vardı. Motor ısındıkça ışıklarda ve ara gazlarda stop ediyordu. Şuan 700 km deyim. yaklaşık 200-300km'dir öyle bir problem yaşamadım. Sanırım rodajda iken bu sorun oluyor. Motor açıldıkça sorun kalmıyor.
Oturuş pozisyonu SS ile tam dik arasında, dike daha yakın. Benim gibi sıkıntı çekmek istemeyenler gidon yükseltme kiti ile epey rahat edebilir. Ama touring motorları gibi çuval gibi oturup gitmeyi düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz.Arkadaşlar oturuş pozisyonu nasıl motorda? SS tarzı yatmak gerekiyor mu çok fazla? Yoksa kısmen dik oturulabiliyor mu? Benim boy 1.75
Muhtemelen öyle olacak.Bence boşuna masrafla hiç uğraşmayın ve z250sl alın direk .![]()
Oturuş pozisyonu SS ile tam dik arasında, dike daha yakın. Benim gibi sıkıntı çekmek istemeyenler gidon yükseltme kiti ile epey rahat edebilir. Ama touring motorları gibi çuval gibi oturup gitmeyi düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz.
Arkadaşlar oturuş pozisyonu nasıl motorda? SS tarzı yatmak gerekiyor mu çok fazla? Yoksa kısmen dik oturulabiliyor mu? Benim boy 1.75
Kuyruk kısma çok havada duruyor amatüsör den indirilir mi bu bilen varmı
@xtrabit arka amortisör en alçak konuma getirildiğinde en yüksek konumdakine göre takribi kaç cm alçalıyor sele biliyor musun? benim boyum 1.60 olduğundan önemli bu durum.
Herkese merhaba ;
İstanbulda oturuyorum 21 yaşındayım ve yamaha delight kullanıcısıyım. Uzun süredir motor arıyordum ve bu motrda karar kıldım. 3000 km scooter tecrübem var. bu motoru almadan önce eğitim almayı planlıyorum. Yazılanların hepsini okudum fakat hala boy konusunda muallaktayım (1.81). sizce MT 25 beklenmeli mi yoksa hiç şüphe etmeden alınabilcek kalitede bbir motor mudur ?