Çoçuk motosikleti
Dört tekerler, 2 tekere velet işi diyor. Büyük iki teker de küçük iki tekere, çocuk motosikleti diyor. aşağılama işinden bi kurtulamadınız. gören de bindiği motoru kendi üretti sanacak.
Çoçuk motosikleti
Dört tekerler, 2 tekere velet işi diyor. Büyük iki teker de küçük iki tekere, çocuk motosikleti diyor. aşağılama işinden bi kurtulamadınız. gören de bindiği motoru kendi üretti sanacak.
eninde sonunda Suzukı ve Kawada commuterci olacak...seve seve...eşşekler gibi commuterleri getirecekler...özellikle Honda düşük segmentde kral..nedeni basit...çünkü asıl müşteri 250 cc ve altında...
Bu msx gibi mi yoksa normal boyutlarda mı? Fotoğraflarda anlayamadım
Herkes cbr125,ybr,cbf,yzf125 alsın dimi?ne gerel var garip motorlara bir yenilikte bile olumsuz elestiriye planlanmıs herkes yüksek cc sahibi adam alır parası vardır alır farklılık olsun der alır ne güzel adamlar Türkiyeye yeni bi motor getirmis
hocam siz Türkiye pazarını çok bir şey zannediyorsunuz bence.ama işin aslı öyle değil.siz de illaki bakmışsınızdır dünya satış adetlerine.misal honda için dünya pazarından Türkiyeyi çıkarın hiçbişey olmaz adamlara.20bin tane motor eksik satmak işlemez bile adamlara.milyonlarca satışı var adamların global pazarda.
hatta ben hiç girmem bile bu pazara.devleti ayrı bir dert,vatandaşı ayrı bir dert.mis gibi amerika ve avrupa pazarında takılırım.
Z Moto'nun sahibi Mehmet Rüştü Başaran'dır. Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birisidir. Motorlu araçlara özel ilgisi vardır. Çok büyük bir araba ve motosiklet kolleksiyonuna sahiptir.Ganga sorun Plaza firmaları olmasında...Suzukı TR yi DOğan Holding aldı ama otomobile odaklanacaklardır..motordaki potansiyeli o yüksek plazalardan görebeileceklerini sanmıyorum....Z Motoyu zaten Allaha havale edilmiş bir firma..sahibi kim ortakları kim..motorla bağları alakaları vs nasıl bilen yok...
bunlardan bir cacık olmaz...biz yine Yamaha ve Hondaya devamkötünün iyisi
![]()
Neden Çift silindir 250cc klasmanında z750 benzeri ve boyutlarında bir ürün piyasaya sürmek varken mcx 125 e rakip bir ürün yapmış kavasaki anlamış değilim. Ufak motorlarda ne buluyorlar anlamıyorum.
biz kemik yapısı uzun milletiz bu tarz motorlar bizim için değil...Doğu Asya ülkeleri için belki uygun...MSX de satılmadı bu da satılmaz..
arkadaş bişey dememiş aslında...aşağılama ho görme yok...yapısal ve ergonomik anlamda 15+ yaş üstü için ideal bir makina değil bence...tamamen fiziksel bir konu..bizim gençlerimizde 12 14 yaşından sonra boy atıyorlar...o yaş grubunda birinin motor almasıda mümkün değil...yani zengin bir baba bile olsa çocuğuna belki doğum gününde hediye eder...çocukda hevesini alır garajda çürür..bizim motor kültürümüze uymayan bir şasi yapısı var tek mesele bu...bana sempatik bir motor geliyor msx ve bu..ama istenen beklenen commuter..bunlar TR için fantazi işleri..Asya ülkelerinin minik adamları için yapılmış...getirsinler commuterleri kapsınlar piyasayı...
Z Moto'nun sahibi Mehmet Rüştü Başaran'dır. Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birisidir. Motorlu araçlara özel ilgisi vardır. Çok büyük bir araba ve motosiklet kolleksiyonuna sahiptir.
kimisi ufak motor sever. neden yargılıyorsunuz ki? kurye değilsem illa 250 ve üstü kullanmak zorunda mıyım? illa kocaman makine mi almak zorundayım? illa japon mu almak zorundayım? Bu motor camiasında "en iyi ben bilirim" yaklaşımını anlayamadım gitti...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
hocam türk insanının boy ortalaması 1.65-1.70 arası. neremiz hangi kemiğimiz uzun? :mrgreen:
asya ülkelerinin ne minil adamları çocuktur ne de bu motoru sürebilmek için gerekli olan 18 yaşında biri çocuktur. 14-15 yaşlarında çocuk diye hitap edebildiğimiz insanlar da bu motoru kullanmak için gerekli ehliyete sahip olmadıklarına göre "çocuk motosikleti" demek ile aşağılama amaçlamış arkadaş. olay basit.
kimisi ufak motor sever. neden yargılıyorsunuz ki? kurye değilsem illa 250 ve üstü kullanmak zorunda mıyım? illa kocaman makine mi almak zorundayım? illa japon mu almak zorundayım? Bu motor camiasında "en iyi ben bilirim" yaklaşımını anlayamadım gitti...