Açıkcası ben kendisinin bu işten para kazanma kaygısı olduğunu sanmıyorum. Sadece kendisine motor getirtmek için Z Moto'yu kurmuş olabilir. Sayılı zengin derken de çok ciddiyim, kamuoyunda tanınmaması da tamamen kendi tercihidir. Garajındaki araçları görseniz ağzınız açık kalır. Kenan Sofuoğlu'ndan daha önce H2R almıştır muhtemelen..ben tanımıyorum kendisini...20 yıldır motosiklet alemindeyim adını ilk senden duyuyorum..gelsin kendisini piyasaya tanıtsın..ben bile ondan daha ünlüyüm...o kimmiş...hangi aktif görevlerde bulunmuş..nerede bir reklam vermiş..hangi festivale gelmiş...fuara verecekleri 3 kuruş stand parasından kaçaıyor bu adamlar...E-5 kenarında patronculuk oynamaktan başka bir şey yapmıyor...sana şimdi istersen bir anket açarım Z Moto hakkındada algı ve görüşleriniz olumlumudur olumsuzmudur diye yüzde 90 (garanti veriyorum) olumsuz der...Z Moto Türkiyeyi Kawasakıden soğutmuş bir distribütördür...biz Z Moto için (geçmiş yıllarda)Kawa Japonyaya mail atıp toplu şikayet etmiş kişileriz birader...10 yılda bu forumda neler gördük neler...
Açıkcası ben kendisinin bu işten para kazanma kaygısı olduğunu sanmıyorum. Sadece kendisine motor getirtmek için Z Moto'yu kurmuş olabilir. Sayılı zengin derken de çok ciddiyim, kamuoyunda tanınmaması da tamamen kendi tercihidir. Garajındaki araçları görseniz ağzınız açık kalır. Kenan Sofuoğlu'ndan daha önce H2R almıştır muhtemelen..
Sevimli bişey yapmışlar, ama tahminimce fiyatı hiçte sevimli olmayacaktır. Nede olsa kawasaki, zenci dna sı taşıyor alet![]()
Yanlış anlamayın da yıllardır motosiklet camiası içerisindeyseniz kaliteden biraz anlarsınız. Yerden yere vurmuşsunuz ama sizin boylarınızda birinin rahatlıkla kullanabileceği crf250L den kat kat kaliteli onun kadar dandirikten bir motor değil msx. Ki z125 de tamamen bir eğlence fun motosikletidir. Okudum yorumlarınızı da inatla yerden yere vurmuşsunuz.
Z moto ile de söylemişsiniz de %90 olumsuz der diye. Bu soruyu yönelteceğiniz kaç kişi kawasaki sahibi veya bi zamanlar sahibi olmuş? z moto nun 2000 başlarında aldığı tavrı şu sıralar yamaha alıyor ki ben kimsenin ağzından yamaha öyle şöyle böyle diye duymadım. Tutturmuşsunuz bir kawa leş kötü gidiyor. Kawasaki sahibi oldum çok parçaya da ihtiyacım oldu hiç de sıkıntı çekmedim. Ne fiyat geçirme ne de stok durumu ne de cevapsız telefonlar sorular sorunlar gibi..
biz kemik yapısı uzun milletiz bu tarz motorlar bizim için değil...Doğu Asya ülkeleri için belki uygun...MSX de satılmadı bu da satılmaz..
kawasaki = kalite
çamur atanlar çok fakat yedek parça fiyat konusunda haklılar
bknz: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/152198-kaza-sonrasi-cikarilan-masraf-sorunsali.html