Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Koca koca adamlar bu motosiklete nasıl biniyor hala anlamıyorum.Şu msx in üstünde 120 kilo arkadaşlar gördüm.Çok ilginç.Ama şu resimdeki hanım kızımız gibiler binse eyvallah.
Neden Çift silindir 250cc klasmanında z750 benzeri ve boyutlarında bir ürün piyasaya sürmek varken mcx 125 e rakip bir ürün yapmış kavasaki anlamış değilim. Ufak motorlarda ne buluyorlar anlamıyorum.
Neden Çift silindir 250cc klasmanında z750 benzeri ve boyutlarında bir ürün piyasaya sürmek varken mcx 125 e rakip bir ürün yapmış kavasaki anlamış değilim. Ufak motorlarda ne buluyorlar anlamıyorum.
Çoçuk motosikleti
eninde sonunda Suzukı ve Kawada commuterci olacak...seve seve...eşşekler gibi commuterleri getirecekler...özellikle Honda düşük segmentde kral..nedeni basit...çünkü asıl müşteri 250 cc ve altında...
Abi Suzuki vanvan 200 getirdi 15 bin lira istiyor arka fren kampanalı motora. Çok güzel motor lafım yok ancak birde verdiğin paranın hesabı var. Nasıl satacak bu adamlar bunu ? Şuanki kurdan ötürü 10-11 bin lirayı anlarımda 125'liğine 12 bin istiyorlar el insaf.