Kawasaki Z 750 Yeni motorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah kaza bela vermesin :rendeer: güle güle kullan çok güzel motor, go-kart buluşmasında yakından bakmıştım çok temiz motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun arkadaşım çok güzel bir seçim yapmışın

Coooook hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

Aman dikkat et cok guclu bi motor biliyosun bende 125 cc den er6 ya gecmistim dötü bası farklı gidiyo bu motorların alısmadan virajlarda fln gaz acma derim =)

GKN

maşallah, gerçekten çok şık bi makinaymışş..
buda benden..
e1013.jpg

Aslında 15 gün oldu alalı ve ben sürekli üzerindeyim... :p 13500 km de aldım şu anda 15000 km ye çok az kaldı :p

Sen al motoru yaklaşık 1500 km yol yap sonra buraya yeni motor aldım diye yaz oh ne iyi bea.Hayırlı olsun diycem ama abi sen motoru hayırlamışsındır bile çoktan:p

Allah kaza bela vermesin,Güvenli sürüşler diliyorum,nazar boncuğunu buraya değil motora koy bence abi:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle . bende sıfırını almayı düşünüyorum , biraz fazla cc atkayacam ama olsun dayanamıyorum artık bu fıstığa , sanırım kasım daki fuarda alacam...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız insalla

Hayırlı olsun kardeş :rendeer:

Bir CBR 125 li daha aramızdan ayrıldı . İnşallah bende yakında değiştirim .

Kazasız belasız sürüşler

yaaa süper motor kesinlikle bundan alıcam 0 km hyosung gt250r almaktansa 2.el Z750 daha mantıklı 100 km dede ortalama 20 milyon benzin yakıyor ve bence bu motora göre çok uygun. bende siyahını alcam koyu altın rengi jantları bi çakçam uhaaa tadından yenmez keşke izmirde olsan biraz daha yakından incelerdim. ciddi almayı planlıom :bounce:

sana bir kaç sorun olcak:
motorun viraj alımı nasl rahat rahat bi race kadar yatabilion mu?

son surati nedir bu cihazın merak ediyorum?

egsoz ses cıkışı bi raceden farkı var mı byk ihtimalle yokturda merak..

2. motor olarak buna geçsem bi sakınca olabilir mi? vitesli kullanıyom 150 cc 2. si 750 olursa acaba diom kafamda :silent:

seni rahatsız eden bi yani varmı aklının takıldıgı ya şu parça problem yapcak gibi, yada virajlarda fazerdeki gibi kayma korkusu yaptırıyormu motor?

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
"yüksek. 6. viteste ortalama 90 km. ile yol alırken hiç sıkmıyor" demişsin de;

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aynı modele perşembe akşamı adanada bakmıştım....

ama nasıl yani ya? abicim o makina 750cc. sıkmak ne demek. ben 250hyosungla bile 3. viteste 90 km. yi zaten rahatlıkla hatta 120km'ye çıkyodum ve hiç zorlanmıyodum. gezilere giderken 3. vitese takıp hiç vites değiştirmeden yokuş-iniş-düz yol basıp gidiyodum. virajlarda bile 30km. ye düşünce yeniden yükselmeye-düşürmeye ihtiyacım kalmazdı. tek vites basıp geçiyordum ve toparlanmalarda çok az gecikme olsa da sorun yaşamıyordum. ki kaldı ki o makina racing ve 750cc.

yanlış anladıysam özür ama istersen konuyu derinlet :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim harika makina hakını ver:cat:

ertekin yüzyüzede söylemiştim gerçi ama tekrar hayırlı olsun kardeşim...güle güle kullan...allah kaza bela vermesin...:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,süper bir alet almışsın
güle güle kullan.:cat:

Basketbol buluşmasında görmüştüm,cillop gibi makina.Sıfır zannetmiştim o zaman.Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.

"yüksek. 6. viteste ortalama 90 km. ile yol alırken hiç sıkmıyor" demişsin de;

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aynı modele perşembe akşamı adanada bakmıştım....

ama nasıl yani ya? abicim o makina 750cc. sıkmak ne demek. ben 250hyosungla bile 3. viteste 90 km. yi zaten rahatlıkla hatta 120km'ye çıkyodum ve hiç zorlanmıyodum. gezilere giderken 3. vitese takıp hiç vites değiştirmeden yokuş-iniş-düz yol basıp gidiyodum. virajlarda bile 30km. ye düşünce yeniden yükselmeye-düşürmeye ihtiyacım kalmazdı. tek vites basıp geçiyordum ve toparlanmalarda çok az gecikme olsa da sorun yaşamıyordum. ki kaldı ki o makina racing ve 750cc.

yanlış anladıysam özür ama istersen konuyu derinlet :silent:

yüksek vites- düşük devir olayı mesela sen 5. viteste 30 ile gidiyormuş gibi düşün motor sıkır biraz arabadada böyledir 5. viteste 20-30 ile motor sıkar ağırlaşır. onu demek istiyor + bu bi racing değil naked bilgin olsun ;)

Hayırlı uğurlu olsun. Nazar deymesin. Motor harika bence çıplakların içinde en iyi görüntüsü olanlardan biri. Allah herkese hayalindekini nasip eder insallah. (banada) :) Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız güzel günler geçirmen dileği ile.....:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar