Kawasaki ye yazık oldu....

yazık valla arkadaslar dıger vıdeolarda guzel ozellıkle zzr1400 abı adam ıbreyı sona dayamayı bırak altına ındırıyo :queen:

ryan82' Alıntı:
yazık valla arkadaslar dıger vıdeolarda guzel ozellıkle zzr1400 abı adam ıbreyı sona dayamayı bırak altına ındırıyo :queen:

Evet bende şaşırdım. Ama doğru .:cyclopsan ::stretche

Yazık yaw :pale: Allah hiçbirimizin başına böle bişey vermesin,berbat bi durum.:cyclopsan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arka frene sert basınca motor arkadan biraz kaymış.

Sürücüde panikleyince ayaklarını yere sürtmeye başlamış.(ayaklarınız yerdeyken dönmeniz imkansız, sadece düz gidebilirsibiz)

Motor birşey değil ama adama üzüldüm doğrusu.

arkadaşlar bune yaa adama bişey olmadı galiba korumalı elbiseden dolayı ama motora yazık olmuş gerçekten

aauuuuchhhhhhhh , nasil bir sans yaaa. Yazik olmus bir saniyelik arka teker kaymasi ve kotu sonuc.Uzuldum yaaa yuzum gerildi izlerken

Bu arka kaymanın aynısı bana oldu bu hafta...allahtan ben toparlayabildim:queen:

cezerye' Alıntı:
nasil olur boyle bir hata? nedeni nedir?

Arka frenle alakası yok, sürücü viraja girerken hızlandığı için motoru yatırması gerektiği kadar yatıramıyor ve virajı kontra yöntemiyle dönmeye çalışıyor. Fakat bu yöntemi iyi bilmeyenler harici sürücülerin kullanması yanlış (mesela ben :)), kontrayı fazla verdiğinizde videoda da görüldüğü gibi arka kayabiliyor. Arka kayınca refleks olarak yalpalamayı gidermek için ayaklarını açarak denge sağlamaya çalışmış(ben de yapmıştım, başarılı olmuştum), önünde duvar olmasaydı belki o da başarabilirdi ama...gidonu da hiç kırmamış adam, bodoslama duvara gitmiş:) Sonuç olarak, viraja hızlı girmeyelim arkadaşlar!

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Shamyl

Virajı kontra dönme konusunda biraz bilgi verebilirmisin. Aynı hataya düşmeyelim.:)

Walla benim verdiğim bilgiye güvenip viraja girerseniz benim durumuma düşebilirsiniz:) Ama genel olarak kontra yöntemi, viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir. Böyle yapınca motor şaşılacak kadar virajın içine doğru kapanıyor ve daha az enerji harcayarak virajı dönebiliyorsunuz. Fakat elciği fazla iterseniz de aynen böyle oluyor:( Ben biraz daha, biraz daha diyerek bu arkadaşın durumuna düştüm, ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir, ömrümden ömür gitti toparlayacam diye:) siz gene de düşük hızla ve bir miktar motoru yatırarak viraja girin:)

Shamyl' Alıntı:
Walla benim verdiğim bilgiye güvenip viraja girerseniz benim durumuma düşebilirsiniz:) Ama genel olarak kontra yöntemi, viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir. Böyle yapınca motor şaşılacak kadar virajın içine doğru kapanıyor ve daha az enerji harcayarak virajı dönebiliyorsunuz. Fakat elciği fazla iterseniz de aynen böyle oluyor:( Ben biraz daha, biraz daha diyerek bu arkadaşın durumuna düştüm, ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir, ömrümden ömür gitti toparlayacam diye:) siz gene de düşük hızla ve bir miktar motoru yatırarak viraja girin:)

viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir.

Nasıl yani biraz daha açarmısın bana çok mantıksız geldi !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar