Merhaba arkadaşlar, İzmir'den selamlar. Ben de yaz başında aldığım 97 Custom VN800'le aranıza katılmış bulunmaktayım. İş anlamında sıkıntılı geçen bir yazın ardından her ne kadar motorumla istediğim kadar vakit geçiremediysem bile, her fırsatta daha da yakından tanımaya çalışıyorum. Daha önce 250 CC'den yukarı çıkamamış biri olarak başta güçten biraz ürktüğümü itiraf etmeliyim. Custom olması nedeniyle geleneksel Klasik modelinden çok farklı olsa da mekanik anlamda aynı. Dediğim gibi sık binemediğimden (haftada 1 belki) diye düşündüğüm bir sıkıntım var. Oturduğum yer çok rüzgar alıyor ve motorum branda altında olmasına rağmen toz-toprağa maruz kalıyor. Bunun üstüne bir de uzun kullanma aralıkları gelince her başlatışımda motorumu sıkıntı yaşıyorum. Aksırma, öksürme, tıksırma benzeri seslerle 10 - 15 dakika mücadele etmek koşuluyla çalıştırabiliyorum ancak. Bir arkadaşım motorun yediği toz-toprak-püsürükün benzin iletimini engellediğini, bu durumun (aksırma-tıksırma-pat-küt sesleri) normal olduğunu ve bir süre binmeyle tekrar açılacağını söyledi, tamircim de benzer şeyler söyleyince çok kurcalamadım. Siz benzer sıkıntılar yaşıyor musunuz veya 3. viteste sanırım motorun düşük rölantide stop etmesi gibi bir sorun olduğunu duydum. Bu neye bağlı olabilir?
İzmirdeki VN 800'lü arkadaşlarla tanışmak isterim, var mı böyle bir aktivite vs?
Hepinize tekrardan selamlar.