Evet ilgilenebilirim.Bunlar orta bogazdan kelepçelimi takılıyor yoksa kaynaklımı.Fiyatı nedir.
Sana PM attım.
Evet ilgilenebilirim.Bunlar orta bogazdan kelepçelimi takılıyor yoksa kaynaklımı.Fiyatı nedir.

@tanertc
Dostum aramıza hoş geldin. Senin açtığın konuyu okumuştum. benim motorum da 97 model. Bende de aynı sorun vardı. vites aralarında ve gazı bıraktığımda rölantide durmuyordu motor. Stop ediyordu. Durduğumda da filtre tahliyesinden benzin sızıyordu. Şamandıranın pislikten dolayı takılı kalmış olabileceğini düşünerek sızan yerden - ki senin resimlerindeki yerin aynısıydı- hava tuttum ve kesildi. son iki sızıntıda da karbüratör tahliye vidasını açarak hazneyi boşalttım. Hatta son boşaltmada benzini süzdüm ve boya tortusu gibi ufak tefek parçacıkları gördüm. Ben bu işlemi yaptıktan sonra sorunum düzeldi. Senin diyaframının yırtık olduğunu görünce benim de içime bir kurt düştü ama bende hiç bir anormallik yok şu anda. Bu arada Egzosun çok asimetrik. Sana egozs yapmalıyız
Sağlıcakla.
Eyvallah hoşbulduk. Karbüratör sıkıntılı, bir şekilde olacak ama parça bulması zor. Artık çıkma vs araştırıyorum. Diyaframa z-moto 420 tl dedi:cherry:
Sökmesi takması eğlenceli ama bir noktadan sonra çileye dönüşüyor. Senin motorda hava filtresinde altta bir hortum var. Şu yanmayan yakıtı tekrar karburatore gonderen sanırım sen onu dısarı vermişssin anladığım kadar. O şekilde yapman ne gibi bir değişiklik yapıyor. Egzoslarda arka silindirdeki başta banada eğik görünmüştü sesi biraz fazla onada bir el atıcamda sırası var daha.
arkadaşlar,benim motorun haziranda muayenesi var,egzosları orjinal fakat,yarım açık,bu şekilde sıkıntı olacağını,düşünüyorum,muayeneden geçmesi için ne yapmam gerekir...
Ben de açık orijinal egzosları ile giridm muayeneye sorun olmadan geçtim. Başka bir arkadaşım kendi imalatımız olan egzosla muayeneden geçti.[/QUOTE
dostum,,hangi istasyonda girdin muayeneye,,bende şansımı deneyeyim diyorum,olmazsa seninle tekrar irtibata gecerim,egzos hakkında,,,
dostum,,hangi istasyonda girdin muayeneye,,bende şansımı deneyeyim diyorum,olmazsa seninle tekrar irtibata gecerim,egzos hakkında,,,
Benden daha tecrübelilerden fikir gelecektir ama vites mafsalının kırılması bir işaretmiş, makine iç mekanikte bir sıkışma sonucu ilk onu kırmış. Ardından kırılan bir parça yerinden kurtulup bloğu patlatmış gibi gözüküyor.
Bu bölüm kaynakla sadece kapatılabilir ama ileride oradan atacaktır. Yeni blok şart... Yurtdışından yeni blok getirtmek kolay olmaz.