kawasaki vn 2000

Arkadaşlar,
2006 model 5000 km kawasaki vn2000 full aksesuar var çok temiz.Almayı planlıyorum en son fiyat 23.000 ytl dediler.Yardımcı olurmusunuz?
Sevgiler

Ne gibi bir yardım bekliyorsun anlamadım.
Beğendiysen fiyatıda uygunsa al.
Bak şimdiden söyleyim paran yetmiyosa üzerini tamamlamaya yardım etmem ona göre....:p

2 litrelik bir motor?.. :queen:

oh my God! derim, başkada bişey demem! :p

zevk meselesi tabide, sen bu motorla dünyayı dolaşmıcaksan, 1000lik al 0 km al arkadaşım bana daha mantıklı geliyo, paranı çarçur etme.

sizi tanısam daha rahat yorum yaparım ama tanımadığım için zorluklarına değinelim..biliyorsunuz 350kğ lık tork canavarı bir makina..eğer devamlı uzun yol gidiyor ve yeterince tecrübeniz varsa mesele yok fiat işi sizi ilgilendirir..yok şehir içi çok kullanıyorsanız hiç işinize yaramaz.fevkalade zorlanırsınız..tr şartlarında 750cc 800cc 900cc lik bir criuser çok çok rahat işinizi görür..parça derdinide unutmayın en nihayetinde türkiyede çok sayılı miktarda var...şimdi siz eksileri artıları toplayıp durumunuza göre karar verin..hakkınızda hayırlıysa hayırlı olsun yok hayırsızsa allah almamanız için bir sebeb halk etsin..hoşca kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kawasaki alırken 40 kez düşün parça sorunu var diyorlar formlardan oku ona göre karar ver.2000 cc gücünde makine bence aşırı fazla türkiye şartlarında.

Mersin İl Temsilcisi
kwasaki mi???* abi beeee şansın şimdiden bol olsun derim başka da bişiii demem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar