ER-6 N ile versys 650 aynı motor bloğu mu? yani mt 09 tracer ile mt 09 gibi mi?
69 Beygirlik kawasaki versys e 26.000TL ye (bazı zavallılar 32.000TL sanıyor) alamayıp birilerinin araştırmadan demesiyle 65 beygirlik v-stromu 30.000TL'ye (EKONOMİK!) alan garibanın son çırpınışları bunlar.
Kıskananlar çatlasın yeni kasayla versys bu sene vstromu piyasadan siler. 100km de 4.5 litre yakıtı da yanımıza kar kalır.
Hadi sen vstromunla biraz YOL AL.
herkese merhaba,
10 yıllık scooter sürücüsü olarak bende kawa versys ile aranızdayım. Sofuoğlu motordan siparişimi yaklaşık 10 gün önce verdim ve teslimatı bekliyorum aksesuar alımında haberleşirsek sevinirim. Kdz ereğlide ikamet ediyorum.
Saygılarımla,
Aynı motorsa er6 ile aradaki 6 bin tl lik fark neyin farkı anlamadım
öncelikle kawasaki 2015 güncel fiyat listesinin linkini verelim. Abs li modeller arasındaki fark 1400 Euro. Bugünkü Euro kuruyla 3920 tl yapıyor.Bu fiyat farkı ters teleskopik showa amortisör, nissin fren kaliperleri ve grenaj farkı. Ayrıca er6 da arka seledeki demirlerde yan çanta bağlantı yeri yok bildiğim kadarıyla.Aynı motorsa er6 ile aradaki 6 bin tl lik fark neyin farkı anlamadım
aöncelikle kawasaki 2015 güncel fiyat listesinin linkini verelim. Abs li modeller arasındaki fark 1400 Euro. Bugünkü Euro kuruyla 3920 tl yapıyor.Bu fiyat farkı ters teleskopik showa amortisör, nissin fren kaliperleri ve grenaj farkı. Ayrıca er6 da arka seledeki demirlerde yan çanta bağlantı yeri yok bildiğim kadarıyla.
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
DRagon38 ordunun neresindesin.ben samsun çarşambadayım...bigün ziyarete gelmek ve yeni alacağım motoru yakından inceleyip denemk isterimöncelikle kawasaki 2015 güncel fiyat listesinin linkini verelim. Abs li modeller arasındaki fark 1400 Euro. Bugünkü Euro kuruyla 3920 tl yapıyor.Bu fiyat farkı ters teleskopik showa amortisör, nissin fren kaliperleri ve grenaj farkı. Ayrıca er6 da arka seledeki demirlerde yan çanta bağlantı yeri yok bildiğim kadarıyla.
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
a
Versys abs ve non ABS arasındaki fark 1400 Euro değil değil hocam sadece 400 avro (yaklşk 1120tl eder)...her türlü ABS alınır derim....Bu arada yeni motorunuz hayırlı-uğurlu olsun....:cat:
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermezin
Hayırlı olsun...Ustam boy nedir ona göre kendimce hesap yapayım![]()
dam üstünde saksağan... er6n ile versys arasındaki farktan bahsediyor ark
BU ARADA 2014 MODEL STROM 70 BG YAVRUM ..BILMEDEN KONUSMA bu arada ben 100 km 4.7 gordum bu gercek heyyyyy yavrum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Afti ine malaka amos ti game motorsiklete..
Tugradunya . Ine mazi
ne olcak simdi yunancada bilyonuz...empareyalist ulkenin dilini iyi ogrenmissiniz malaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Ben 100km 4.7 gordum kitapta degul gercekte
2014 model var 70 bg haberin ola issiriim seni yoluma cikma