- Katılım
- 9 Şub 2015
- Mesajlar
- 15
Fatih / İSTANBUL Necat Motor' dan alıyorum. Fiyatı aynı zaten (9.500 EURO).
Ayın 12' si gibi gelecek diyorlar.
Ayın 12' si gibi gelecek diyorlar.
Güle güle kullananın hocam, Allah kaza bela vermesin, bencede tek eksik 2015 model motorda vites göstergesi olması gerekliydi diye dusunuyorum.
Dragon38 kardeşim , hayırlı olsun. Gözün aydın. Güle güle kullan. Benimki bu hafta gelecek. Ama hava bozdu.hayırlısı...
Hayırlı olsun hocam. Bazı yabancı videolarda topcase takma aparatı da vardı. Galiba Tr de o şekilde vermiyorlar.
dragon38 kardeşim motoru aldığına sevındım bu arada selman senden naklıye ucretı fıln ıstedımı onu merak ettım o motor oraya kadar bedavaya götürmezler
arkadaşlar aklımda cbf 1000 kalbimde versys 650 var. sizce neden 650 versys almalı fikirlerinizi merak ediyorum.
Cbf 1000 kesinlikle parasini hak eden bir motordur. Ikinci ele vereceginiz 27 bin tl lik rakama standart abs 105 beygir 4 silindir gücü, gösterişli ve az yalan bir motor aloyorsunuz. 5 - 5.5 litre yakıyor. Artci ile cok rahat edersiz ozellikle uzun yolda cok guven verir
Tek bilek hareketi ile 170 180 lere cikmaniz saniyeler alir. Kivrak motordur fakat cok agirdir. Sehir icinde kullanacaksaniz ben tavsiye etmem ama kullannan cok kisi tanirim.
Çok doğru yorumunuza katılıyorum, Ben şehir içi dışı kullanıyorum ağırlığın pek dezavantajını görmedim açıkçası, Ayrıca kawasaki versys lerde 40.000Km sonra arıza çıkartabiliyormuş sadece bunu duydum bilginin kaynağını da bilmiyorum böyle bir söylenti var.
İnfernox'un kimliğini tespit ettimDemek fotoğraflarımı çalıp buralarda, 1.75 boyu var türlü türlü huyu var diye beni afişe edersin ha
Evet arkadaşlar Konya Ada Motor'da bu şahane motorların üstüne oturabildim sonunda. Cbf den vazgeçtim bu sayede diyebilirim.