demek kesmiyor,bu güne kadar ne hız yaptın en çok.merak meraker5 mi hımm kesmiyor kusura kalma:mrgreen:
bende burdayım yenı bir kawacı olarak :cat::cat:
abi kawasakinin freni nerde..:mrgreen:
suzukinin topiği bile yok![]()
bilmem nerde:mrgreen:
suzukinin topiği bile yok![]()
k6 diyorum sana sadece, yan çizme soora:cherry:
k6 diyorum sana sadece, yan çizme soora:cherry:
harbi yok:cyclopsan şasesi çok sorunlu ağbi yaaa yoksa sper makinasuzukinin topiği bile yok![]()
Temel yillarca çalistiktan sonra nihayet bir kawazaki sahibi olur motoru alir ve otoyolda denemeye çikar bir süre sonra gerekli hiza ciktinca önünde gitmekte olan mersedes otomobile yanasir cami tiklar söför cami acar ne var der temel abi sen kawazaki biliyonmu diye sorar adam git isine der basar gider temel hizla yetisir tekrar sorar abi sen kavazaki biliyonmu adam basar gider bu olay 3-4 kez devam eder mersedes söförü dayanamaz kenara ceker ve bekler bir süre gittikten sonra ileride bir kaza oldugunu görür iner arabasindan olay yerine yaklasir bide ne görsün temel kanlar içinde yerde yatar yanina yaklasir ne oldu der temel perisan hafif kafasini kaldirir abi sen kavazaki biliyonmu der kizgin adam biliyorum ne olmus der temel abi freninin yerini soracaktim der.

inanmıyorum motor evin içinde :queen: , tek yaşıyosanız sorun değilde varsa eş , anne baba ne diyo bu duruma , süper valla hep gözünüzün önündekawa aşkı bu olsa gerek...