KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım

kawasakinin hangi modelini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    190
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kawasakinin freni nerde..:mrgreen:

Ben bu topiğe hiç bi zaman gelmeyeceğimi söylemek için geldim.. Meraba :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Temel yillarca çalistiktan sonra nihayet bir kawazaki sahibi olur motoru alir ve otoyolda denemeye çikar bir süre sonra gerekli hiza ciktinca önünde gitmekte olan mersedes otomobile yanasir cami tiklar söför cami acar ne var der temel abi sen kawazaki biliyonmu diye sorar adam git isine der basar gider temel hizla yetisir tekrar sorar abi sen kavazaki biliyonmu adam basar gider bu olay 3-4 kez devam eder mersedes söförü dayanamaz kenara ceker ve bekler bir süre gittikten sonra ileride bir kaza oldugunu görür iner arabasindan olay yerine yaklasir bide ne görsün temel kanlar içinde yerde yatar yanina yaklasir ne oldu der temel perisan hafif kafasini kaldirir abi sen kavazaki biliyonmu der kizgin adam biliyorum ne olmus der temel abi freninin yerini soracaktim der.

k6 diyorum sana sadece, yan çizme soora:cherry:

Athenam sana ER 6 F gider...şahane makina...MARV arkadaşımızınkini inceledik...lezzetli...fevkalaedenin fevkinde...yakışır sana...granajlarda çok rahat...konuştuk bunları ama yinede sen bilin...:cat:

suzukinin topiği bile yok:p
harbi yok:cyclopsan şasesi çok sorunlu ağbi yaaa yoksa sper makina:pale: azdaha k8 in kenarından döndüm sesimi çıkarmıyorum artık:)
Temel yillarca çalistiktan sonra nihayet bir kawazaki sahibi olur motoru alir ve otoyolda denemeye çikar bir süre sonra gerekli hiza ciktinca önünde gitmekte olan mersedes otomobile yanasir cami tiklar söför cami acar ne var der temel abi sen kawazaki biliyonmu diye sorar adam git isine der basar gider temel hizla yetisir tekrar sorar abi sen kavazaki biliyonmu adam basar gider bu olay 3-4 kez devam eder mersedes söförü dayanamaz kenara ceker ve bekler bir süre gittikten sonra ileride bir kaza oldugunu görür iner arabasindan olay yerine yaklasir bide ne görsün temel kanlar içinde yerde yatar yanina yaklasir ne oldu der temel perisan hafif kafasini kaldirir abi sen kavazaki biliyonmu der kizgin adam biliyorum ne olmus der temel abi freninin yerini soracaktim der.

he he :mrgreen::p :cat::cat:

kimseye söylemeyin bu benm makina 2006 model 6000kmde akrapoviç falan filan kimse duymasın aramızda kalsın kawacılar :wiinkk:

Son düzenleme:
harbi yok:cyclopsan şasesi çok sorunlu ağbi yaaa yoksa sper makina:pale: azdaha k8 in kenarından döndüm sesimi çıkarmıyorum artık:)

he he :mrgreen::p :cat::cat:

kimseye söylemeyin bu benm makina 2006 model 6000kmde akrapoviç falan filan kimse duymasın aramızda kalsın kawacılar :wiinkk:

inanmıyorum motor evin içinde :queen: , tek yaşıyosanız sorun değilde varsa eş , anne baba ne diyo bu duruma , süper valla hep gözünüzün önünde :p kawa aşkı bu olsa gerek...

dostum aynen yeri orası he he vitrini şimdi karşıya aldım koltuğu müzik setini yana doğru kaydırdım tam orda duruyor :mrgreen: yerim ben onun bakışlarını aşkım o benm :p

inanmıyorum motor evin içinde :queen: , tek yaşıyosanız sorun değilde varsa eş , anne baba ne diyo bu duruma , süper valla hep gözünüzün önünde :p kawa aşkı bu olsa gerek...

Benim suzukide evin içinde duruyodu, canı sıkılmış evde otur otur.. Ben aldım şimdi otopark, dükkan vs de duruyo.. Evden çıktı ama gezemedi hala aklına estiğince :p

bathu en iyisini yapıyorsun.benim ev ikinci kat,eyer içeriye alabileceğim seviyede olsa yeminle dışarı bırakmam.dışarı derken merdiven dairesinde ve orada bile çadırını her zaman örterim.
yani tebrikler.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar