KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım

kawasakinin hangi modelini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    190
..........................................................................................................

Son düzenleme:
kawasaki' nin anlamı Bird Hunter (Kuş avcısı) demek diye güvendiğim bir abinden dumuştum tabi başkasının yalancısıyım kesin diyemem.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor mu ki kawasaki :p

kawasakiciler yine coşmaya başladı bakalım.
hayırdır tartışılan ney ,söyleyinde bizde iki fikir verelim

kawasakiciler yine coşmaya başladı bakalım.
hayırdır tartışılan ney ,söyleyinde bizde iki fikir verelim

bence kawasakinin en guzel yol motoru er-6f dir arkadaşlar zx-6 nın sloganında bile Yarışçılarla geliştirildi pistte yapıldı falan gibi şeyler var alet pist motoru, düşük devirde gucu dengesiz, soutma sistemi yuksek hıza gore, motor sehir hızlarında ömür yer vb. gibi sebeplerde er-6f nin er-6n den aldığı naked motoru çok daha keyifli bir şehir aleti oluyor.
tabi er-6f nin boyut avantajı ve kilo avantajıda var zx-6 abisine göre.

1- Bridgestone BT-014 160/60 ZR 17 ARKA Radial Lastik 327 ytl (sport) **
2- Metzeler Roadtec Z6 160/60 ZR 17 ARKA Lastik 354 ytl (sport-touring) 8.2 ****
3- Bridgestone BT-020 170/60 ZR 17 ARKA Radial Lastik 337 ytl (touring) 8.6 *****
4- Michelin Pilot Road 160/60 - 17 ARKA Lastik 372 ytl (touring) 8.8 *****
5- Pirelli Diablo Strada 160/60 ZR 17 ARKA Lastik 303 ytl (sport-touring) 8 ****

arkadaşlar arka lastik konusunda yardıma ihtiyacım var , bu lastikler (arka) hakkında bilgisi olan var mı , lastiklerin yanındaki yıldızlar benim fikrime göre beğendiklerim...

2 numarayı önercem ama oda çabuk bitiyor cep yakıyor
1 numarada türkiye şartlarına göre bence oda geç ısınıyor ısındıktan snr problem yok metzelerden 2 kat daha uzun ömürlü km bakımından

2 numarayı önercem ama oda çabuk bitiyor cep yakıyor
1 numarada türkiye şartlarına göre bence oda geç ısınıyor ısındıktan snr problem yok metzelerden 2 kat daha uzun ömürlü km bakımından

teşekkürler cevap için , 1 numaradaki lastik daha çok pürüzsüz asfalt için üretilen bir lastik miş test sitelerinde öyle yazıyor . Aynı lastiği n touring versiyonu bana daha yakın geliyor (BT020) , 3-4 arasında gidip geliyorum.

kawamı ? hımmm yok abi kawa almıcam herkez uzak dur diyor tabı zzr ve zx modelleri için.şimdi kawacılar ateşlencekler bak nasıl düşücekler buraya :mrgreen:

demir nerde millet :silent:
abi ne bilim nereye kaçtılarsa:silent:insan aradabirde olsa topiğe uğrar.yok abi bu kawacılar hayırsız:p
kawamı ? hımmm yok abi kawa almıcam herkez uzak dur diyor tabı zzr ve zx modelleri için.şimdi kawacılar ateşlencekler bak nasıl düşücekler buraya :mrgreen:

abi noolur al:mrgreen:.iyidir hoştur hakkını verir gel hatta sana benim makinayı yamayalım:cherry::queen:

abi ne bilim nereye kaçtılarsa:silent:insan aradabirde olsa topiğe uğrar.yok abi bu kawacılar hayırsız:p

abi noolur al:mrgreen:.iyidir hoştur hakkını verir gel hatta sana benim makinayı yamayalım:cherry::queen:

er5 mi hımm kesmiyor kusura kalma :p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar