Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motorum satılıktır bilginiz olsun. 2015 model daha 600 km'de ABS Special Edition modeli. Fabrikadan nasıl çıktıysa aynı orjinallik, aynı temizlikte. Kısmette varsa, hayırlısı ile hedef 600RR. Hayırlısı neyse o olsun artık. Özelden mesaj atarsanız İletişim numaramı verebilirim.

hayırlısı olsun can. Bende çıtırdan ninjalara göz kırpıyorum kısmet ama sezon sonu değişiklik inşallah.

Ninja güzel motor. Memnun olmayan bahane üretir. Kalitesi ortada. Bende 13 model vardı sattım mt aldım, onuda sattım 2015 ninja aldım. Şehir içi mt'den fazla tüketiyor ama yapabileceğim bir şey yok.

Beyler belki işinize yara bir gün. Kawasaki'nin orjinal yedek parçalarını tek tek vida vida sipariş edebileceğiniz siteler. Kendim ihtiyacımdan araştırdım. Notlar biraz kişisel oldu idare edin fazla ciddiye almayın. Türkiye'ye gönderim yapmayan siteleride yazdım. Çünkü telefon veya email ile görüşüp belki ricada edebilirsiniz. Sitelerin hepsinde parçaların şemaları ekrana geliyor, şema üzerinden numaraları öğrenip veya tıklayıp sipariş veriyorsunuz. Not: Hiç birinden henüz alışveriş etmişliğim yok.

http://www.motogrid.com/pages/OemParts?aribrand=KUS Türkiye göndermiyor ( ama fiyatları uygun )

http://www.bikebandit.com/oem-parts Türkiye göndermiyor ( ama parçaların stok durumunu gösteriyor )

http://www.kawasakipartshouse.com/ Türkiye göndermiyor ( ama fiyatları daha uygun )

http://www.kawasakioriginalparts.com/ ( kargosu pahalı - ama avrupa birliğinin %21 vergisini düşüyor.fakat genede kargo yuzunden daha pahalıya mal oluyor.)

http://www.cornwallkawasaki.co.uk/shop/shop.php?cmd=listmanufacturers ( Bir ingiliz Kawasaki servisi: kargosu ucuz ve hızlı gibi. Ama ödeme sayfası dandik - paypal desteği yok. Fakat Altin elbiseli adam bir canlı yayınında burdan sıksık alışveriş yaptığını söyleyip tavsiye etti. Birebir telefon ile görüşmek daha avantajlı çözümler üretmenizi sağlıyor. Sitedeki fiyatlarda %21 avrupa birliğinin vergisi var. Onu düşmelerini isteyebilirsiniz. )

http://www.partspitstop.com/ ( fiyat ucuz ama kargo çok çok pahalı abd'den geliyor)

http://www.motorcyclespareparts.eu ( en iyi ve kullanışlı arayüze bu site sahip. türkiyeyi desteklıyor. dhl ile gönderiyor kargo fiyatı fena değil.avrupa birliğinin %21 vergisini düşüyor.

www.gearhead.com ( fiyat çok uygun , kargo ücreti kabul edilebilir düzeyde . Abd üzerinden geliyor. Ancak kaç günde gelicek fikir vermiyor site.

yukardaki paylaşım kawasaki sayfasına sabitlense iyi olmazmı hemen ulaşılsa

Ninja güzel motor. Memnun olmayan bahane üretir. Kalitesi ortada. Bende 13 model vardı sattım mt aldım, onuda sattım 2015 ninja aldım. Şehir içi mt'den fazla tüketiyor ama yapabileceğim bir şey yok.

Valla bende memnundum yakmasıda sorun değildi takiiiii kaza yapana kadar...

Valla bende memnundum yakmasıda sorun değildi takiiiii kaza yapana kadar...

Çok çok geçmiş olsun. Sizde kalıcı ya da kötü bir şey yoktur umarım. Kaza nasıl meydana geldi biraz anlatabilir misiniz? Merak ettim açıkçası. Allah'ım kimselere yaşatmasın.

Ninja güzel motor. Memnun olmayan bahane üretir. Kalitesi ortada. .

Ya bırakın bu ağızları kardeşim, ikinci eli 19bin'den satılan 300cc motosikletten bahsediyoruz bırak da biraz sorunsuz olsun. :p

Tabi ki freni iyi tutacak, tabi ki iyi devirlenecek. Tabi ki tasarımı iyi olacak. Sırf yeşil olsun diye mi alıyorsunuz kawasakiyi ? :cat:

Arkadaşlar motorum satılıyor 2015 special edition ABS 5100 km uzun yol yapıldı ist ank İstanbul Bodrum 800 ve 5000 Bakım Kawasaki servisinde yapıldı yatma kalkma yok acil sıkıştım çok iyi paraya veriyorum üzerinde katlanır manet ve plâka küçültülmüştür fiyat 17 500 son fiyat gelen alır düşmesi kalkması yok tel no 0534 2043120

Arkadaşlar motorum satılıyor 2015 special edition ABS 5100 km uzun yol yapıldı ist ank İstanbul Bodrum 800 ve 5000 Bakım Kawasaki servisinde yapıldı yatma kalkma yok acil sıkıştım çok iyi paraya veriyorum üzerinde katlanır manet ve plâka
küçültülmüştür fiyat 17 500 son fiyat gelen alır düşmesi kalkması yok tel no 0534 2043120

Bu kadar düşük fiyata verme sebebiniz nedir?

Dostum motorda hiç bir sorun yatma kalkma yok sorun benim ilişki sorunum Pazarlık payıda var alana Hayırlısı olsun

Çok çok geçmiş olsun. Sizde kalıcı ya da kötü bir şey yoktur umarım. Kaza nasıl meydana geldi biraz anlatabilir misiniz? Merak ettim açıkçası. Allah'ım kimselere yaşatmasın.

Teşekkür ederim bacakta ezik ve iki küçük yüzülme ile atlattim ekipman sağolsun.Olay şehir içinde ana yoldan seyrederken,ufak bir göbek var dur levhası olan.Sürücünün bakmadan yada bakıpta görmeden önüme çıkması sonucu metreler kala duramadım malum yan taraftan vurdum.Herşeyi bir kenara bıraktım iki şey üzdü beni; 1.si abi seni uyarmama ragmen neden çıktın yola diye sorduğumda seni görmedim ki demesi,fakat ifadesinde ise benden için çok hızliydi demesi benim ilk üzüldüğüm noktadır.(bunu eger bilseydim şikayetçi olurdum)2.si ise sırf adamın bu söylediği sonucu %25 kusuru da bana vermeleri durduk yere hem canımın hemde maddi olarak yıpranmam ile kaldım.Siz siz olun kaza anında bir akrabanız eşiniz dostunuza hemen haber verin,zira siz hastanedeyken sonuçlar saptırılmaya çok müsait oluyor.Bu arada seyir hızım 50-60 km civarıydı ekleyim.Kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Teşekkür ederim bacakta ezik ve iki küçük yüzülme ile atlattim ekipman sağolsun.Olay şehir içinde ana yoldan seyrederken,ufak bir göbek var dur levhası olan.Sürücünün bakmadan yada bakıpta görmeden önüme çıkması sonucu metreler kala duramadım malum yan taraftan vurdum.Herşeyi bir kenara bıraktım iki şey üzdü beni; 1.si abi seni uyarmama ragmen neden çıktın yola diye sorduğumda seni görmedim ki demesi,fakat ifadesinde ise benden için çok hızliydi demesi benim ilk üzüldüğüm noktadır.(bunu eger bilseydim şikayetçi olurdum)2.si ise sırf adamın bu söylediği sonucu %25 kusuru da bana vermeleri durduk yere hem canımın hemde maddi olarak yıpranmam ile kaldım.Siz siz olun kaza anında bir akrabanız eşiniz dostunuza hemen haber verin,zira siz hastanedeyken sonuçlar saptırılmaya çok müsait oluyor.Bu arada seyir hızım 50-60 km civarıydı ekleyim.Kazasız sürüşler dilerim.

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun sigorta şirketini arayın durumu anlatın karşı taraf yüzde yüz kusurlu düzeltilebilir baskın olun biraz benide yüzde yüz kusurlu göstermişlerdi aradım duzeltiler karşı tarafa verdiler kusurun hepsini sert yap yoksa işin zor

Çok teşekkür ederim hepinizden sağ olun var olun, çok moralim bozuldu bunu yazan polisle karşılaşıp neye göre yazdın bu raporu diye bağırmak bile istedim.Ama gerek tecrübesiz,gerekte sağlık problemleri ile üstüne düşenedim malesef :( Servis onarım bedelini çıkaracaktı onu bekliyorum,bugün ögrenicem sanırım gidebilirsem.Birde eğer bilgisi olan varsa değer kaybı talebi hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı ? Netten araştırdım ama hepsi reklam ve kazanç amaçlı olarak biz hallederiz yaparız faln gibi itamlarda bulunmuş tam açıklama yapmamış.Tavsiye ye gelince asla ara yollarda karşıya güvenipte gaz açmayın, bu ana yol dahi olsa! Malum bir sürü kasap ile birlikte yol alıyoruz trafikte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar