Can ninjadan mt07 ye geçenler pek memnun değiller senin görüşün nedir ? Memnun değillerden kastım gidilinden felan değil verdiği hissiyat fren kalitesi ve naked ın en büyük sorunu olan rüzgarı kastediyorum
Valla abi ben naked motoru seviyorum. Zaten düz yolda hız yapmak bana göre değil. Sevmediğim bir şey. Bassanda gittiğin yer aynı yer değişen bir şey yok. O yüzden naked tercih ettim. Bunun en büyük sebebi ninja ve cbr'dan önce naked motor alıp onun etkisinde kalmış olmam oldu. Ben o motordan aldığım zevki ne ninja ne de cbr'dan aldım bunuda arkadaşlarım arasında hep dile getiriyordum zaten. Ona sebep gittim naked aldım çok memnunum yine. Tam benlik makine. Rüzgar 160-180'e kadar sıkıntı çekmedim. Sonrasında tabiki hafif bir eğilmek istiyor. Frenleri ben biraz asabi kullanıyorum o yüzden şikayet ettiğim olmuştu ama benim ninja'da brembo balata ve çelik fren hortumu vardı. Haliyle ninja kadar olmasını beklemek haksızlık olur ama kötü bir fren yok kesinlikle.
Gidiş konusuna gelirsek alet deli bozuk. Harbi öyle. O torkun insana verdiği zevk çok başka. Motora her bindiğinde gazı açtığında o tepkiyi yaşamak sanki ilk defa binermişcesine ilk günkü heyecanı her seferinde yaşatıyor. 7 tane motorum oldu şimdiye kadar. Hepsine alıştım. İlk zamanlar gazı açınca vaaaoww dediğim motorlar sonradan o heyecanı yitirdi bende. Ama mt öyle değil. Hala daha o heyecanı yitirmedim. Her gazı açtığımda "Laan olum çoook iyi beee" diyorum kendi kendime ve kaskın içinde sebepsizce çok gülüyorum. O mutluluk harbi çok başka. Viraj konusunda dediğim gibi ilk zamanlar sıkıntı yaşadım ama şuanda bir sıkıntım yok. Pegler bitmeye yakın. Cazur cuzur yerlerde geziyorum haliyle peg dayanmıyor.
Verdiği hissiyat bence çooook çoook güzel. Diyorum ya o torku yaşamak cidden çok başka. 600F, Er6N/F, Fazer600 bunların hepsini kullandım ama o mt'de ki çılgın deli bozuk hissiyat hiç birinde yok. Mt kullanıp bunlara binince büyük hayal kırıklığı oluyor. Gazı açıp ister istemez alıştığınız tepkiyi bekliyorsunuz gazı bir açıyorsunuz "Anaaa gitmiyor laa bu" tepkisi anında geliyor yüzünüzde bir şaşkınlık bir hayal kırıklığı beliriyor hemen.
Merak ettiğiniz başka bir şey olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım.