Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeş hayırlı olsun. bende alanyadayım. bigün çıkıp turlayabiliriz eğer istersen tanışmış oluruz
Teşekkürederim aramız da yeni arkadaşlar görmek herzaman bizi mutlu eder.ögleden sonra 13:00-----18:000 arası ve akşam 23:00 den sonra herzaman gazlamak için zamanım var ve tanışmamız iyi olur zira r25 ile hiç yan yana koyup kıyaslama şansım olmadı henüz özelden msj yazabilirsin buluşma zamanı ve yeri için.

Arkadaslar bende yesil beyaz special aldim 0531 665 80 11 whatsapp grubuna alirsaniz sevinirim grup turlarina gelmek isterim...

cümleten merhaba.Yaklaşık 1 aydır çok büyük bir hevesle r25 araştırıyorum hatta paramı hazırladım bayiye ismimi yazdırdım ve sabırsız bi şekilde bekliyorum.2 3 gündür de bu yeşil dev benm ilgimi çok çekmeye başladı acaba biraz daha para bulup ninjamı alsam diye düşünmeye başladım

bende orijinal takoz var 2014te 250 euroya almıştım, motoru teslim ederken takıp teslim ettiler.
şiddetle tavsiye ederim. bizim motorun tek taraf grenajı 900lira civarında ve stok durumunu bilemiyorum.

Onunda maliyeti baya varmış biraz araştırayım tşkler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

cümleten merhaba.Yaklaşık 1 aydır çok büyük bir hevesle r25 araştırıyorum hatta paramı hazırladım bayiye ismimi yazdırdım ve sabırsız bi şekilde bekliyorum.2 3 gündür de bu yeşil dev benm ilgimi çok çekmeye başladı acaba biraz daha para bulup ninjamı alsam diye düşünmeye başladım

Abs düşünüyorsanız bence ninja alın ama gerek yok diyorsanız r25 fiyatı konusunda mantıklı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Bu aralar ilk bakımını yaptıran var mı ne kadar tutuyor acaba ?

Onunda maliyeti baya varmış biraz araştırayım tşkler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Abs düşünüyorsanız bence ninja alın ama gerek yok diyorsanız r25 fiyatı konusunda mantıklı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Bu aralar ilk bakımını yaptıran var mı ne kadar tutuyor acaba ?
Bakim alicaginiz yağın kalite ve markasina göre degisir ve buna 40 tl iscilik 58 tl de filitre ucreti ekleyebilirsiniz..

Koruma takozlari puingler 650 --750 civari ama sanayi de 200 tl civari yapiyorlar ben sanayide yaptiricam ......

Ben bir önceki motosikletimi r25 almak icin sattim ve yamaha bayisin de r25 i inceledim beni durusu isciligi ve 22 nm tork degeri (ninja27 nm tork ) bana 14500 tl ye degmiyecegi izlenimini Verdi ve tercihimi ninjadan yana kullandim kurunda dusuk denk geldigi zamanda 30. Yilı sifir olarak 16500 tl ye aldim. segmentinin en prestijli makinesinin tadını kawasaki ayrıcalığı ile yaşıyorum tavsiye ederim

O halde ortalama 200 lirayi gözden çıkarmak lazım.Siz yaptırırsanız paylaşın bizde görelim artık :) Bu arada iyi fiyata almişsınız benim tahmini 18750 ye gelicek..

O halde ortalama 200 lirayi gözden çıkarmak lazım.Siz yaptırırsanız paylaşın bizde görelim artık :) Bu arada iyi fiyata almişsınız benim tahmini 18750 ye gelicek..
Ben 3 litre motul 10/40 aldim 105 tl 58 tl yağ filitresi 35 tl de işçilik yazdılar ama shell koyuyor cogu servis ben kendim aldım yağı. Site de bir çok düşük kmli temiz 2. El motor var 1200 km de 2015 model 30. Yıl bile gördüm değerlendirebilirsiniz sıfır olmak şart degilse

Arkadaşlar İzmir Ninja 300 whatsapp grubu kuralım diyorum. İstanbul için varmış sanırım izmirliler olarak bizimde motor hakkında herşeyi konuşup tartışabileceğimiz ve buluşmaları vs ayarlayabileceğimiz bir grubumuz olsun.
Bana katılan izmirli ninja 300 sahibi arkadaşlar mesajımı alıntılayarak yada özel mesaj yoluyla numarasını ulaştırırsa sevinirim.

Geceleri Ninjamla birlikte adaleti sağlıyoruz :cherry: :bounce:
a5YnPB.jpg

Ben 3 litre motul 10/40 aldim 105 tl 58 tl yağ filitresi 35 tl de işçilik yazdılar ama shell koyuyor cogu servis ben kendim aldım yağı. Site de bir çok düşük kmli temiz 2. El motor var 1200 km de 2015 model 30. Yıl bile gördüm değerlendirebilirsiniz sıfır olmak şart degilse

Bu servislerde neden sabit fiyat olmaz ki en iyisi almaya gittiğimde bir sorayım.Çünkü genelde abs olmuyor ilanlarda ben o yüzden tercih ettim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Yağ filtresi 35 lira zmotoda

Bu gidişte filtresini,yağını alıp gideceğiz servise az kaldı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Geceleri Ninjamla birlikte adaleti sağlıyoruz :cherry: :bounce:
http://i.hizliresim.com/a5YnPB.jpg

Aman diyim dikkat et ruhsata işli mi bu değişiklik sıkıntı olmasın sana :)

Merhaba; muhtemelen sorulmuştur başlığı takip etmediğim için tekrar olabilir. Aea'nın bahsettiği, karenajlar arası açıklıklar gibi durumlar istisna mıdır yoksa değil midir acaba?

Sehpadan daha sağlam olmuş sizinki :) Bu arada çok etkileyici görünüyor makine :) egzoz olarak ne taktınız memnunmusunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

Merhaba; muhtemelen sorulmuştur başlığı takip etmediğim için tekrar olabilir. Aea'nın bahsettiği, karenajlar arası açıklıklar gibi durumlar istisna mıdır yoksa değil midir acaba?

Ben kullanımdan olduğunu düşünmekteyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar